Home + Kleine cadeautjes voor mama en andere dierbaren

Kleine cadeautjes voor mama en andere dierbaren

Aanstaande zondag is het Moederdag en ik kijk nu al uit naar de knutsel van Floris en het lieve cadeautje dat Milan samen met een vriend heeft gekocht. Ik hou van die gezelligheid ’s morgens vroeg. Dat is wat mij betreft echt geluk. Maar stiekem blijft het daar niet bij, want één van de voordelen van een blog is, dat je soms ook wat uit mag zoeken voor Moederdag. Dat went echt nooit. Dit keer mocht ik weer samenwerken met Cotton Bird en maakten de jongens kleine cadeautjes voor mij, voor oma en we maakten kleine cadeautjes voor mijn broer en zus die ik later geef. Ik realiseerde mij namelijk dat deze cadeautjes niet alleen leuk zijn voor Moederdag, maar dat de cadeautjes van Cotton Bird passen bij heel veel gelegenheden! Kijk je mee?

Altijd Moederdag, wat een geluk!

Eigenlijk is het hier altijd Moederdag, want Floris maakt iedere week wel één of meerdere tekeningen, knutsels of een kaartje voor mij. Superlief, maar ook door Milan voel ik mij altijd gewaardeerd. Samen lachen om TikTok videos’s, iedere dag een high five of samen even kletsen. Allemaal zoveel waardevoller dan welk cadeautje dan ook, hoe cliché dat ook klinkt. Dat maakt deze cadeautjes tijdloos. Je hoeft deze namelijk niet perse te geven voor Moederdag, maar deze zijn ook heel mooi voor een verjaardag, als bedankje of gewoon zomaar.

Kleine kaarsjes

Voor mama en oma

Ik ben een groot fan van de apothekerskaarsen van Cotton Bird. Ik maakte deze voor het eerst voor Kerst en gaf ze cadeau aan familie. Dit werd ontzettend leuk ontvangen. Ze zagen er niet alleen heel mooi uit (zowel de kaars zelf als het doosje), maar ze ruiken ook nog eens erg lekker. Samen met de jongens kozen we nu een mooie kaars uit voor oma en zelf zocht ik er ook nog eentje uit voor mijn moeder. Deze personaliseerde ik met een foto van haar drie kinderen.

Zelf wilde ik graag kaarsen met een foto van ons gezin erop: een selfie die we maakten tijdens ons weekendje weg een paar weken geleden en een geposeerde foto die vorig jaar is gemaakt tijdens een Moederdagshoot (dit is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en nu heel toepasselijk). Ze zijn mooi geworden!

Tip: je kan ook een kaars maken voor Vaderdag!

Voor familie of vrienden

Mijn zus is in mei jarig en mijn broer in juni, voor hen maakte ik ook weer een mooie kaars om bij hun cadeautje te voegen. Ik vind de ‘broer, zus en mama etiketten’ qua vormgeving heel goed passen op een apothekerskaars. Ze lijken meteen echt retro! Er zijn overigens twee varianten van de kaarsen: de klassieke bruine en een poederroze kleur.

Een persoonlijke poster in lijst

Hoe mooi is deze poster?! Bij Cotton Bird vind je heel veel verschillende posters die je naar wens kan personaliseren. Je kan er bijvoorbeeld ook posters maken voor papa en opa. Ik koos voor deze poster met ‘Geluk’ erop, want wat heb ik een geluk met die lieve mannen van mij! Deze heeft stiekem al een mooi plekje gekregen in huis en krijgt ook in het nieuwe huis een mooie plek!

Persoonlijke notitieboeken

Nooit genoeg notitieboeken! Ik kan altijd wel een doel verzinnen, maar deze linnen notitieboeken zijn zo mooi, dat ik daar iets speciaals mee wil doen. Voor het beige notitieboek heb ik al een bestemming: hierin ga ik alles bijhouden wat betreft budgetten voor het nieuwe huis. Dat doe ik al in de notities op mijn telefoon, maar hierin wil ik nog meer kwijt. Ik blijf het wellicht herhalen, maar ook deze zijn erg mooi om cadeau te geven.

Kleine cadeautjes vooruit bestellen

Toen wij deze kleine cadeautjes bestelden, bedacht ik mij dat je deze ook vooruit kan bestellen voor allerlei gelegenheden: een verjaardag van een vriendin, een bedankje voor de juf en/of meester, goodies voor een kinderfeestje etc. Dat is wel even een uitgave in één keer, maar je bent dan wel in één keer klaar voorlopig en je hebt die kosten later niet meer. Dat scheelt dan weer!

Welke van deze kleine cadeautjes vind jij het leukst/mooist?

liefs

disclaimer_Mamablogger_

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *