Home + Review + winactie| kidsfashion van No Sweat pants!

Review + winactie| kidsfashion van No Sweat pants!

Afgelopen vrijdag liet ik jullie in Milans outfits al de sweatpants zien van webshop No Sweat pants en ik vertelde toen al dat er een gave winactie online zou komen waar je een broekje naar keuze kunt winnen. Vandaag is het zo ver! Afgelopen week heeft Milan vier verschillende broekjes gedragen van No Sweat pants. Ik vertel je wat niet alleen ik ervan vond, maar ook wat Milan ervan vond.

Als je mij, en vooral Milans outfits, al een tijdje volgt weet je dat hij regelmatig sweatpants draagt. Niet alleen omdat ze heel hip zijn en erg leuk staan, maar vooral ook omdat ze zo lekker zitten en kinderen er zo lekker in kunnen spelen. En omdat ze zo draagbaar zijn en niet strak zitten zijn ze er op school ook nog eens erg blij mee, want ze zijn zo makkelijk aan en uit te trekken voor de gym.

Bij ons in de stad zijn weinig kinderkledingwinkels en er zijn al helemaal weinig sweatpants te vinden. Ik kocht ze daarom ook altijd buiten Gouda, want als ik er dan al één zag in de stad was het in een winkel waar de halve school komt of je betaalt er zo €40 voor.

Toen ik door No Sweat pants werd gevraagd of ik eens bij hen wilde kijken vielen niet alleen de prijzen op, maar ook de leuke details op de broekjes zelf!

Ik koos voor twee broeken met een laag kruis. Twee dezelfde in het zwart en in het army green. Ook ging ik voor een wat  dikkere, blauwe die wat meer om de beentjes aansluit (Milan is namelijk lang en slank) en een zwarte met stoere kniestukken en ritsjes. Makkelijke kleuren die je dus net zo makkelijk kunt combineren en veel van deze broekjes zijn uniseks.

En de broekjes zijn niet alleen heel hip, maar ook heel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltraining, dansles of lekker makkelijk voor en na de zwemles.

Toen ze binnenkwamen viel mij op dat ze echt een mooie pasvorm hadden en de kwaliteit meer dan prima is. Milan heeft ze meteen allemaal even gepast en ook de maten waren goed, fijn!

Het is geen verrassing, maar wij zijn er dus heel blij mee en ik zal vast en zeker nog wel wat bestellen bij No Sweat pants.

Maar nu komt het, want ook jij kan een broek naar keuze winnen!

Meedoen is heel simpel. Laat hieronder een reactie achter en je doet al mee! De actie loopt tot en met 23 november en op 24 november maak ik de winnaar bekend.

Doe je mee? Zo ja, welke zou jij willen winnen? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

30 Reacties

  1. SaskIa
    9 november 2015 / 08:27

    Wat een leuke winactie. Ik kende de webwinkel eigenlijk nog niet. Ik vind het erg lastig om te kiezen. Ik heb namelijk twee favoriete dat zijn de jogjeans DDD fungo blauw en de Joggingbroek zwart met rits en kniestukken. Maar ik denk omdat mijn zoontje ook slank is dat de joggingbroek zwart met rits en kniestukken hem erg leuk zou staan.

  2. Rewana
    9 november 2015 / 08:50

    Wow, eindelijk nog iemand die alleen nog maar sweatpants aanschaft;) Ze bewegen er heerlijk in, yeah, lang leve de vrijheid….alleen omdat mn stoere vent wat lang en magertjes is moet mama dr altijd nog een extra elastiek erin doen;)))
    Dus dit is een hele mooie gave actie waarbij wij graag aan meedoen;)
    De zwarte met ritsjes en kniestukken, super!!!

  3. Corinne de Graaf
    9 november 2015 / 11:22

    Leuke winactie.
    Mijn zoon is ook lang en slank dus ik zou de zwarte met ritsen kiezen.
    Geeft ook een stoer effect die ritsen.
    Ben wel benieuwd mijn zoon draagt bijna altijd spijkerbroeken en af en toe een trainingsbroek.
    En wat toevallig mijn zoon heet ook Milan.

  4. RILANA VAN Oorschot
    9 november 2015 / 11:24

    Vind ze super! Mijn zoon wil alleen maar joggings broeken aan want dat zit veel fijner 🙂 ik zou gaan voor de zwarte!!

  5. Esther
    9 november 2015 / 14:02

    Wat zien ze er gaaf uit, heel stoer en helemaal mijn smaak! Ik vind die zwarte met de kniestukken het mooiste.
    Nu duimen maar, ik weet zeker dat mijn zoon hier ook heel blij van zou worden 🙂

  6. ISABELLA
    9 november 2015 / 17:06

    Wat gaaf zijn ze. Mijn zoon is erg slank dus deze zullen hem echt goed staan. Meestal draagt hij ze niet omdat ze altijd te wijd zitten. Die zwarte met ritsen is wel errug cool ? die zou ik wel willen winnen voor hem. Leuke actie en leuke blog!

  7. Marian Zw.
    9 november 2015 / 17:22

    Zoonlief draagt hier ook eigenlijk altijd een jeans. Dus dit is voor ons ook nieuw! Ben wel heel erg benieuwd hoe het hem staat. En ja ik denk ook dat het wel lekker zit. Doe dus ook graag mee aan je actie.

  8. Heidie
    9 november 2015 / 21:06

    Mijn zoon draagt ook heel graag sweat pants. Het zit natuurlijk fijn en is ideaal om te spelen. Dit merk No sweat pants, ken ik nog niet, dus ik maak graag kennis. Die wat dikkere blauwe, wil ik graag in maat 122 voor mijn zoon winnen. Fijn dat deze wat meer aansluitend is, want de joggingbroeken die ik wel eens van grotere kledingketens koop, vind ik zo wijd. Dit is veel mooier en warmer als het koud is, denk ik.

  9. 9 november 2015 / 22:13

    Wat een gave winactie! Toevallig heb ik heel hard nieuwe broekjes voor mijn kleinste zoontje nodig! Het merkje kende ik niet, ik ga zeker even koekeloeren daar. Vind die army heel leuk en ook die zwarte! Eigenlijk zijn ze allemaal om te smullen 🙂

  10. Tamara
    9 november 2015 / 22:52

    superleuke actie, en ik heb een hele stoere dochter die ook dol is op no sweat pants!

  11. Thea
    10 november 2015 / 00:45

    Stoer zijn ze! Ik zou voor de blauwe joggingbroek gaan

  12. Nina Mol
    10 november 2015 / 06:48

    Ze lijken me heerlijk zitten! Lekker vrij kunnen spelen in deze broeken zonder knellen! Ik zou voor de blauwe gaan met het verlaagde kruis!! xxx

  13. Iris
    10 november 2015 / 09:33

    Toffe winactie! Ik doe graag mee voor de Joggingbroek donkergrijs met leer look

  14. melissa
    10 november 2015 / 10:43

    Wat een superleuke actie. De broekjes lijken me echt heerlijk (en ze zijn nog leuk ook!) Ik vind de Joggingbroek zwart met rits en kniestukken echter superstoer voor ons zoontje!

  15. Anna Wienen
    10 november 2015 / 14:32

    Heel gaaf..! Ik doe mee.. ☺️

  16. Eline
    10 november 2015 / 21:09

    Joggingpants grijs met leather look voor mijn stoere bink!

  17. Anneliese de Waal
    10 november 2015 / 22:30

    Ik doe graag mee !!!, ik vind de Joggingpants grijs met leather look erg leuk voor mijn zoontje Nick, echt stoer !! 🙂

  18. Macey
    11 november 2015 / 01:14

    De Joggingbroek zwart met rits en kniestukken ziet er super uit

  19. anica
    11 november 2015 / 16:37

    de zwarte die goed aansluit bij de beentjes

  20. Yvonne M
    11 november 2015 / 18:32

    Voor mijn kleinzoon Tygo zou ik graag de antracietgrijze joggingbroek winnen. Zijn huid reageert namelijk overgevoelig op “harde” kleding. Zal mijn dochter zeker wijzen op deze webshop!

  21. MArjon
    21 november 2015 / 17:35

    Over een maandje komen mijn zus en zwager samen met hun twee boys (van 2 en 3) terug uit Malawi. Voor de boys zal de kou flink wennen zijn, dus wat is er dan lekkerder dan een zachte, warme sweatpant die er ook nog eens supergaaf uitziet! Ik zou ze graag verassen met de blauwe jeanslook sweatpant! (De andere zijn ook supergaaf, maar de lievelingskleur van mn neefjes is nu eenmaal blauw ;-))

  22. Marian
    22 november 2015 / 11:41

    Leuke broekjes, de zwarte lijkt me wel wat voor mijn zoontje. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt1

  23. 23 november 2015 / 09:33

    Owww, ik heb een zwak voor groen. En deze is wel heel stoer met die ritsjes!

  24. Erica de ron
    23 november 2015 / 10:01

    Ow wat een stoer kereltje is Milan!!
    Onze boy is 3,5 en ook een heerlijk stoer kereltje, de zwarte met lerenkniestukjes is te gaaf voor Jayden en straks op school dan nog extra ideaal!

  25. 23 november 2015 / 11:50

    Jaaaaa onze zoon wil altijd in jogging broeken naar school. Hij haat spijkerbroeken (en ik haat geen stijl).
    Wist niet dat er zulke gave joggingbroeken bestonden!
    Meneer heeft zelf helpen uitzoeken en ik ben het met hem eens:
    Wij willen graag de jeans uitvoering winnen (mama tevreden omdat het er niet sloeberig uitziet, en zoonlief omdat het lekker zacht is)

    http://www.nosweatpants.nl/jogjeans-ddd-mungo-jongens-antra.html

  26. Janneke van de laar
    23 november 2015 / 15:02

    Wat zijn ze gaaf! De zwarte met de kniestukken is erg leuk en stoer voor mijn zoontje. Ons eerste testmoment wordt dan voor en na de zwemles. Dat scheelt mama wat zweetdruppels op het voorhoofd :-). Ik ga heel hard duimen!

  27. 23 november 2015 / 17:55

    De zwarte met ritsjes, zonder knievlakken, wat een stoer exemplaar! Ik doe mee 😉