Home + Verslag opening Little People maand in Safaripark Beekse Bergen!

Verslag opening Little People maand in Safaripark Beekse Bergen!

Je wordt als blogger nog weleens uitgenodigd voor een evenement. En deze zijn allemaal superleuk, maar soms is er weer één waar we als gezin heel erg blij van worden en waar we dan al weken naar uit kunnen kijken. Dit was er één van, want we mochten naar de opening van de Little People maand in Safaripark Beekse Bergen!

Ik denk dat iedere ouder Little People van Fisher Price wel kent. De kleine, vrolijke verschillende poppetjes waar de kinderen dan hele verhalen mee bedenken en ze ieder een eigen karakter geven. Om de nieuwe Little People Zoo collectie te vieren staat Safaripark Beekse Bergen de hele maand november in het teken van Little People.

Zo zijn we mee geweest met de Little People bus, stonden we naast de giraffen en oog in oog met een krokodil en welke BN-er sprak Milan aan op zijn tijgerbroek?

We werden superleuk ontvangen en konden daarna het park in. Zou er iets zijn met Little People 🙂

We gingen vrijwel meteen mee met de Little People bus. Er rijden ook gewone safaribussen door het park, maar in deze bus krijg je een safaroboekje met daarin de nieuwe Little People Zoo dieren, weetjes over deze dieren en met de bus gingen we langs deze dieren. Tussendoor stapten we uit en werd er door de gids ook nog een hoop verteld. En daar hield het nog niet op, want ze had ook nog van alles bij zich. Zo konden we kamelenvacht voelen en mochten de kinderen ook nog voelen aan de nagel van tijger.

Niet alleen leuk, maar dus ook heel erg leerzaam! Er was meer dan genoeg wat wij zelf ook nog niet wisten dus ja, voor de ouders is dit ook leuk 😉

De tour in de bus is verder ook een belevenis op zich. Milan keek zijn ogen uit bij de giraffen en vond dit toch echt wel de allermooiste dieren. Deze kwamen namelijk erg dichtbij en likten de blaadjes van de bussen en auto’s!

Na de rit in de bus gingen we naar de mensapen. Hier kan ik serieus uren naar kijken. Deze grote zat te slapen, maar er was ook een babyaapje dat zelf de boel wel even ging verkennen. Hij klom helemaal naar boven, maar wat hij ook deed, hij durfde niet meer naar beneden. Niemand greep in, maar op een gegeven moment kwam één van de apen hem redden. De kleine had er niet van geleerd, want haalde even later weer allerlei toeren uit. En ja, dat vinden wij schattig!

Tussendoor werd er natuurlijk volop gespeeld. Bij dit speelhuis kwamen we Renee Vervoorn (oud TMF vj) tegen. Zij is tegenwoordig mede eigenaar van Clean Meals en was daar met haar man en dochtertje. Ze sprak Milan aan en zei dat ze zijn tijgerbroek zo stoer vond. Milan werd toen wel erg verlegen.

Daarna gingen we richting de krokodillen. Wat zijn deze gaaf! En groot ook vooral… De grootste was degene die er recht voor licht met zijn kop naar je toe. Waanzinnig!

Milan bleef er maar naar kijken…

En daarna werd hij opgegeten haha.

Nadat we alles hadden gezien gingen we naar de Little People speelhoek waar nog volop gespeeld kon worden met al het nieuwe speelgoed! En Milan mag dan wel vijf zijn, maar dit is ook voor deze leeftijd nog heel erg leuk speelgoed!

Kortom, we hebben een topdag gehad! Wil je meer informatie over de Little People maand in het Safaripark? Kijk dan vooral even op www.safaripark.nl

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 8 november 2015 / 20:53

    Wat leuk! Ik ben dol op de dierentuin en vooral bij de giraffen. En inderdaad dat oplikken van de blaadjes op de daken is heel leuk. Ik ben een paar jaar geleden geweest en die giraffen met die grote tongen was het hoogtepunt van de dag volgens onze jongens.