Home + Veranderingen op de blog!

Veranderingen op de blog!

Het gaat goed met Mama blogger! En dat vind ik natuurlijk helemaal geweldig. Statistieken en cijfers zeggen lang niet alles, maar ze geven je wel de mogelijkheid tot gave samenwerkingen. En hier zitten ook echt heel gave winacties bij!

Superleuke winacties voor bekend speelgoed (leuk voor de feestdagen), maar er komt ook een winactie voor onze mannen. Toch is met alle samenwerkingen de balans een beetje zoek. Ik heb immers een persoonlijke blog en de commerciële samenwerkingen moeten een aanvulling zijn. Het  moet dus niet zo zijn dat persoonlijke blogs de aanvulling op samenwerkingen zijn.

Dit is trouwens ook wel vaker een onderwerp van gesprek onder bloggers. Hoe zoek je de balans tussen de verschillende blogs? Niemand vindt het namelijk leuk om alleen maar commerciële blogs te lezen. Je volgt een blogger vaak ook vanwege de persoonlijke verhalen.

Om het voor zoveel mogelijk lezers leuk te houden zal ik daarom de komende tijd regelmatig twee blogjes per dag plaatsen in plaats van één. Ik hoop dus dat je dan bijvoorbeeld niet alleen ’s morgens even een kijkje komt nemen hier, maar dat je ’s avonds op de bank ook nog even komt lezen.

Zoals ik dus al zei komt er een hele hoop leuks aan hier op de blog en ik hoop echt dat jij het net zo leuk vindt als ik.

Mocht je verder nog dingen missen of van mij willen weten, zeg en vraag het gerust! Vind ik alleen maar leuk 🙂

En ja, ik geef je een tipje van de sluier van één van de winacties. Dit is de mijne van vroeger…

Ik zei toch dat het leuk wordt 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 9 november 2015 / 07:48

  Oeh ik ben benieuwd! Knap hoor twee blogjes per dag. We zullen in ieder geval langs komen tweemaal daags 😉

 2. 9 november 2015 / 10:56

  Zoooo jaloers, ik weet namelijk al wat je gaat weggeven haha..
  Ga ook zeker een poging wagen, want daar ga ik een meisje heel blij mee maken mocht ik winnen!

 3. 9 november 2015 / 14:25

  Wat leuk dat je vanaf nu twee blogjes gaat plaatsen!
  Ben benieuwd naar de winactie, spannend…

  Liefs xx

 4. 10 november 2015 / 22:37

  Knap hoor dat je daar de tijd voor kan vinden. Vind 1 blog per dag al een uitdaging… En voor je winactie kom ik graag terug 😉