Home + Milans outfits #41

Milans outfits #41

Deze week heb ik lekker veel inspiratie voor je wat betreft sweatpants. Milan draagt ze vaak en graag en ze staan ook super stoer. Toch hoor ik ook vaak dat moeders het niet durven, want je stuurt je kind toch niet in trainingsbroek naar school?

De tijd van de vormeloze, grijze trainingsbroeken is wat dat betreft echt wel voorbij, want nu zijn ze er met printjes, kniestukken, ritsjes en nog veel meer. Superleuk, maar je moet ze dan ook nog wel even zien te vinden voor een leuk prijsje. En dat vind ik nog weleens lastig. Hier in de stad worden ze namelijk niet zoveel verkocht en als je ze ziet, heeft de halve school hem aan of zijn ze bijvoorbeeld €60 omdat ze van een duur merk zijn. Dat kan een keertje, maar dat kunnen we ook niet blijven doen.

Vorige week kreeg  Milan er een aantal opgestuurd van webshop No Sweat pants en laat ik je deze week de foto’s al zien. Ik kan je vertellen dat er komende week een winactie online komt waar je een broek naar keuze kun winnen en vertel ik uitgebreid over wat wij ervan vonden.

Maar denk alvast na welke jij zou willen winnen, want hier komen alle outfitfoto’s van afgelopen week!

We beginnen met een stoere outfit. Milan draagt zijn Converse sneakers met daarop zijn zwarte bikerbroek van Zara (€18,95). Daarop een sweater van Zara en deze kostte €14,95.

Milans outfits zou Milans outfits niet zijn als je het bekende gilet niet zag 😉 Ik begin toch even bij zijn laarsjes van Vingino. Deze kosten €99,95. Daarop een jeans van H&M, maar ben even  kwijt wat deze kostte. De longsleeve is van Noppies en kostte een tientje op een braderie en het gilet scoorde ik via Markplaats voor €17,50.

Dit is de eerste foto met een broekje van No Sweat pants. De prijzen van de broekjes die ik laat zien variëren van €14,95 tot €17,95. Ik combineerde deze me de Converse sneakers en daarop een shirtje van H&M voor €4,95. Omdat het shirt korte mouwen heeft deed ik er een effen witte longsleeve onder met lange mouwen. Deze broek met met ritsjes en leren kniestukken is zó stoer!

Het shirt en het gilet zag je al in deze Milans outfits, maar het broekje is ook van No Sweat pants. Deze is blauw en heeft grijze stipjes/vlekjes. Milan draagt hier zijn blauwe sneakers van H&M onder (€19,99) en je hebt een heel fijne speeloutfit!

Ook een sweatpants, maar dit model is anders. Vergelijk het met een harembroek, het kruis zit wat lager. We combineerden deze wat netter met een longsleeve van Tofshirt die Milan daar mocht uitzoeken. Daaronder een spijkerbloesje van Zara die we vorig jaar al kochten.

Dit is dezelfde broek, maar dan in het army groen. Ik combineerde deze weer heel anders met Milans zijn Nike Air Max sneakers (€74,95) en een longsleeve van Noppies die we pas kochten voor €17,95. Ik ben nog steeds verliefd op het jasje! Deze is van Stella McCartney kids en het duurste kledingstuk dat ik ooit voor Milan heb gekocht. Ik legde er €144,95 voor neer.

Dit waren Milans outfits van deze week, hoe vond je ze? En kom volgende nog even langs, want dan kun je een broekje van No Sweat pants winnen!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie