Home + New in| Krijtbord geboortekaartjes van Geboortepost!

New in| Krijtbord geboortekaartjes van Geboortepost!

Ik weet het nog heel goed, het geboortekaartje uitzoeken voor Milan vond ik één van de leukste, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste om te doen. Er was zoveel keuze en ik vond verschillende stijlen leuk. En dan wil je ook nog eens origineel zijn. Ook dat woog bij ons heel erg mee, we wilden geen “dertien in een dozijn” kaartje. Voor inspiratie keek ik uren op het prikbord bij de verloskundige. Uiteindelijk kwamen we er wel uit en zijn we, bijna vijf jaar later, nog steeds heel erg blij met het kaartje wat we toen gekozen hebben.

Maar ook in de wereld van de geboortekaartjes zit men niet stil en kom je steeds weer nieuwe dingen tegen. Denk je alles al een keer gezien te hebben, komt er toch weer iets nieuws waarvan je denkt ‘hè, die moet ik onthouden’. En hoewel ik niet zwanger ben, vind ik geboortekaartjes nog steeds heel erg leuk en toen ik deze foto geboortekaartjes zag wilde ik ze perse met jullie delen!

Deze kaartjes van Cute Moments Photography hebben internationaal al veel prijzen in de wacht gesleept en dat vind ik ook niet zo gek. De achtergrond is een gave krijtbord tekening waar jouw newborn de show steelt.

Het werkt heel simpel: je maakt zelf een foto van jouw baby en stuurt deze op. Deze wordt dan professioneel in het kaartje naar keuze geplaatst. Wil je geen foto van je eigen baby? Ook dat kan!

Van tevoren kan je al een proefdruk bestellen dus je weet van tevoren al wat je kunt verwachten van het kaartje zelf. Een proefdruk is overigens gratis.

En dan de prijs. Als je zwanger bent is alles al duur genoeg en geboortekaartjes komen daar nog eens extra bij ook al zijn ze onmisbaar. Toch zijn deze kaartjes heel leuk geprijsd (en daar houd ik van!). Je bestelt ze namelijk al voor ongeveer anderhalve euro per stuk en dat is inclusief envelop en drukkkosten. Hiervoor is geen minimale afname nodig zoals je vaak ziet. Dan moet je er bijvoorbeeld 25 bestellen om extra korting te krijgen. Deze kaartjes bestel je al vanaf vier stuks en dan zijn ze dus nog steeds zo scherp geprijsd!

Je bestelt deze kaartjes exlusief bij Geboortepost geboortekaartjes. Je weet dus zeker dat je unieke kaartjes hebt.

Wat vind jij van deze kaartjes en welke vind je het leukst? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *