Home + Winnaar Paw Patrol set van Rosti Mepal!

Winnaar Paw Patrol set van Rosti Mepal!

Paw Patrol is overduidelijk heel populair bij de kleuters, want ik kreeg heel veel reacties op de winactie in samenwerking met Rosti Mepal. Ik mocht namelijk een Paw Patrol set weggeven!

Milan gaat in ieder geval iedere dag blij naar school en is dan best wel trots op zijn bekers en lunchbox. Hij is namelijk net zo’n grote fan. En vandaag mag ik bekend maken wie er binnenkort nog meer met deze stoere set naar school toe gaat…

De winnaar van deze stoere set is geworden Carmen Woudwijk! Van harte gefeliciteerd! Ik stuur je een mail Carmen om het verder af te handelen zodat je de set snel in huis hebt.

En heb je niet gewonnen? Deze week is er weer een superleuke winactie en ik kan alvast verklappen dat het een heel magisch, persoonlijk cadeau zal zijn… 😉

Blijf Mamablogger dus vooral nog volgen. Oh ja, voor de echte Paw Patrol fans heb ik misschien nog iets leuks, want een tijdje terug heb ik een blogje geschreven over een supergave Paw Patrol traktatie!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Carmen Woudwijk
    31 augustus 2015 / 22:22

    Bedankt! Wat super gaaf. Mijn zoontje is er heeeeel erg blij mee! 

    Groetjes Carmen