Home + Het bomberjack is back!

Het bomberjack is back!

Weet je het nog? De bomberjacks in de jaren ’90? Alleen werden ze toen nog geassocieerd met gabbers, maar anno 2015 zijn ze helemaal terug!

Hetzelfde model, dezelfde kleuren, maar nu helemaal hip en iedereen kan ze dragen. Ook kinderen dus. En dat vind ik dus stiekem wel weer heel erg leuk. Ik schreef vorige week al over de trends uit de jaren ’90 voor kinderen en hiermee gaan we blijkbaar nog even door.

Combineer het bomberjack met een stoere skinny en Dr. Martens (ik spotte de look-a-likes bij H&M!) en zowel voor jongens als voor meisjes heb je een supergave outfit!

Een andere trend die we zien is hetzelfde bomberjack voor zowel vader als zoon of moeder en dochter. Ik ben fan!

Daarom heb ik drie verschillende bomberjacks gevonden: twee klassieke en één van stof en in verschillende prijscategorieën.

  1. Dit bomberjack spotte ik bij Todders and Tees en deze is er dus ook voor de hippe ouders 😉 Dit jack is van I Dig Denim en kost €130
  2. Ook deze is superstoer en toch weer even anders. Deze shop je gewoon bij de good old H&M voor maar €24,99
  3. Dit is stiekem mijn favoriet, want blauw staat Milan zo goed 😉 Dit bomberjack is van Lindex.com en heeft ook echt een fijn prijsje, want hij kost €29,95!

Hoe vind jij ze en welke is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *