Home + M’s outfits #29

M’s outfits #29

Wat de week ons ook brengt, het lukt ons toch al 29 weken om genoeg outfit foto’s te maken en aan jullie te laten zien. De afgelopen week ben ik voor M gaan inventariseren wat hij allemaal nog past en wat te klein is. Wat de klein is gaat in de verkoop en wat hij nog past hangt weer (op kleur) aan zijn kledingrek. Zo weet ik precies wat hij nog nodig had. Wat ik precies heb geshopt laat ik je dit weekend zien in een vlog (jawel!), maar een deel van de geshopte kleding kun je deze week al zien.

M had vooral broeken nodig en ook schoenen. Nu zijn het vooral nog longsleeves die nodig zijn, maar ik kan niet echt leuke vinden die ook nog eens leuk geprijsd zijn. First world problems hoor, dus ik weet het 😉

In ieder geval zie je deze week veel nieuwe dingen in M’s outfits en ik hoop dat je ze leuk vindt!

In deze outfit zie je al vel nieuws. De Converse sneakers ken je al. De broek is dus wel nieuw. Je ziet het op de foto niet goed, maar de broek heeft een soort leather look kniestukken. De broek shopte ik bij H&M voor €12,99. Het shirt vind ik supergaaf en zie je zo in een andere foto nog beter. Deze kost €4,99 en kocht ik ook bij H&M. Het spijkerjasje had ik al en is van Vingino. Deze kocht ik voor €12,50 via Marktplaats.

Het lijkt alsof M er geen zin in had, maar toen ik dat aan hem vroeg zei hij ‘nee mam, zo kijk ik vandaag voor de foto’. Oké…. M draagt hier een jeans van H&M die hij al een tijdje heeft. Deze kostte toen €19,95 dacht ik. Het shirt is ook van H&M en nieuw en kost €7,99. Lekker simpel en basic, maar het is een outfit die altijd goed is!

Dit is de budgetoutfit van deze week! De sneakers zijn van H&M en zie je in de volg beter. Ze kosten €19,95. De legging shopte ik op de meisjescollectie van H&M voor €5,99. Gewoon een maatje groter kopen en ze kunnen heel stoer staan bij een jongen ;-). De sweater is altijd overal bij te combineren en ook van H&M. Ook deze kost maar €5,99! Bij elkaar kostte deze outfit nog geen €32!

Deze foto heeft Patrick gemaakt omdat ik al aan het werk was. Dit is al een bekendere outfit. Wel met de nieuwe schoenen van H&M, maar de jeans sweatpants is van Babyface is kostte €34,95. Het shirt is van Tommy Hilfiger en kocht ik een tijdje terug in de sale voor €17,50. Het uniformjasje en ik zijn nog steeds een goede match, want ik ben nog steeds verliefd. Deze is van Stella McCartney en kocht ik toen voor €144,95.

En toen werd het weer zomer! De slippers zijn van Birkenstock en deze had M vorig jaar al. Hij kan ze nog net aan aan, maar na deze zomer zijn ze toch echt te klein en gaan ze ook in de verkoop. Ze kostten vorig jaar €44,95. Duur, maar wat zitten ze goed en stevig! De broek kocht ik pas in de uitverkoop en is van Vingino. Ik ben alleen de prijs even kwijt. Het shirt zag je in de eerste outfit al, maar nu zie je hem beter. Deze kost dus €4,99 bij H&M. Ik rol bij shirtjes de mouwtjes altijd een keer op, dat geeft net wat extra.

En wat vond je van deze M’s outfits? Ben ik goed geslaagd bij de H&M? Laat het me weten in de comments hieronder en kom dit weekend even terug voor de vlog 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *