Home + Mamablogger verkoopt!

Mamablogger verkoopt!

De titel zegt het eigenlijk al, maar ik ga de kleertjes en schoentjes die M te klein zijn geworden, verkopen. Hoe en waarom op die manier? Ik leg het je allemaal uit…

De rubriek M’s outfits is erg populair. Ook bekenden van mij vinden het leuk om te lezen en ik krijg zowel on- als offline veel vragen over zijn kleding. Daarom vertel ik al zoveel mogelijk in M’s outfits. Toch krijg ik vooral veel leuke reacties en complimenten. Superleuk natuurlijk, want het is ook een compliment als mensen vinden dat je zoon er leuk uitziet.

Een tijdje terug zag ik dat blogger Shirley ook kleding van haar en haar zoontje verkoopt via Facebook. Dat vond ik een goed idee! Ik pak het alleen iets anders aan. Zo heb ik geen besloten groep aangemaakt, maar een pagina: Mamablogger verkoopt! Dan hoef ik mensen geen toestemming te geven om lid te worden en kun je meteen reageren als je iets leuks ziet. Ook plaats ik foto’s uit M’s outfits bij het item dat wordt verkocht zodat je meteen een beeld hebt van hoe het kledingstuk eruit ziet als het gedragen wordt. Dat zegt meteen iets over de pasvorm.

Ik hoor je denken; ‘als je kleding wilt verkopen, dan zet je het toch op Marktplaats?’ Dat klopt als een bus en zal misschien ook nog wel gebeuren, maar ik wil jullie als eerste de gelegenheid geven om iets te kopen. Marktplaats loopt altijd goed, maar er zijn ook zat mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en je bestoken met de meeste belachelijke biedingen. En ja, ik heb dan heel erg de neiging om daarop te reageren, wat ik dan ook doe ? Tijdrovend klusje waar ik niet altijd zin meer in heb haha.

Je vindt Mamablogger verkoopt op deze Facebook pagina. Daar vind je nu verdere uitleg en ik heb al kleding van M klaarliggen om erop te zetten, waaronder winterjassen! Naast kleding en schoenen kun je er op den duur ook speelgoed vinden waar M niet meer mee speelt of wat hij bijvoorbeeld dubbel heeft.

Neem gerust een kijkje en deel de pagina met je vriendinnen als je wilt.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties