Home + ‘Leeuw’ in je achternaam? Gratis naar Blijdorp!

‘Leeuw’ in je achternaam? Gratis naar Blijdorp!

Ben jij gezegend met een achternaam waar leeuw in voorkomt? Dan heb je geluk en mag je gratis naar Diergaarde Blijdorp op maandag 10 augustus! Je moet natuurlijk wel even aantonen met een geldig legitimatiebewijs dat je echt zo heet, maar daarna kun je genieten van een gratis dagje dierentuin! Al moet je wel zelf voor het eten zorgen natuurlijk 😉

De reden achter deze ludieke actie? Maandag is het World Lion Day en Blijdorp wilt daar extra aandacht aan besteden. Ook is er een nieuw leeuwenverblijf die in juni is geopend door Paul de Leeuw.

Toch weten we ook allemaal dat de leeuwen worden bedreigd. Sterker nog, het dier is de afgelopen week vaak in het nieuws geweest door de jacht op leeuw Cecil. Daarom roept Blijdorp ook op om de leeuw te helpen.

Dus heet jij van Leeuwen, de Leeuw, Leeuwenhoek of is er een andere variant van jouw achternaam waar het woord leeuw in voorkomt? Dan zou ik maandag even vrij houden! Veel plezier!

Oja, vergeet niet even op de website van Blijdorp te kijken voor alle informatie over deze gave actie.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 6 augustus 2015 / 10:43

    Wat een ontzettend leuke actie zeg :)! Een vriendin van mij heet leeuw van de achternaam, zal het haar eens zeggen :D!