Home + M’s outfits #22

M’s outfits #22

M was afgelopen week niet zo lekker en zaterdag zelfs ziek. Is ook niet zo heel gek, want de ene dag regende het en de volgende dag was het weer 30 graden. Ik vond het ook echt lastig wat ik hem dan aan moest trekken. Zonder jas is ’s morgens op de fiets nog fris, maar ’s middags vielen de mussen weer dood van het dak.

Tel daarbij op dat het echt een heel drukke week was en voor ik het wist had ik een heel ziek jongetje op de bank, zo zielig zijn ze dan!

Gelukkig werk ik altijd een aantal dagen vooruit wat betreft zijn outfits zodat ik altijd wat speling heb voor dit soort situaties of wanneer hij bijvoorbeeld echt geen zin heeft om op de foto te gaan. Ook vergeet ik het zelf nog weleens ’s morgens dus back-up is altijd fijn 😉

Daarom dus gewoon weer een goed gevulde M’s outfits deze week! Kijk je mee?

Dit was dus zo’n dag waarop je je afvraagt wat je je kind nu aan moet trekken. Zo warm was het namelijk niet. Ik koos daarom voor een katoenen gestreepte broek. Deze shopte ik voor maar €5 bij River20four en ik heb er al eerder een blog over geschreven. De sweater is van Tommy Hilfiger en shopte ik ruim een jaar geleden in de uitverkoop.

Het thema op school was ridders en prinsessen dus M wilde perse met zijn zwaard op de foto 😉 De skinny jeans is van Zara en kost €18,95. Ook het shirt met ananasjes is van Zara en shopte ik voor €10,95. En het wordt een beetje saai, maar ook het colbertje is van Zara, deze shopte ik ruim een jaar geleden. Hij is zo lekker dun. M droeg er een bodywarmer op. Toen het ’s middags echt warm werd, deed hij het jasje lekker uit.

En dan een foto in onze geliefde bakfiets voordat we naar school reden! Dit zou een heel warme dag worden. het broekje is van Retour jeans en kostte eerst €34,95. Ik shopte hem met 25% korting bij Kinderen aan het Water. Het shirt is ook van Zara en heeft een heel leuk gekleurde print met roze, blauw en palmboompjes. Dit shirt kost €10,95. Het gilet geeft de outfitjes vaak dat beetje extra dus deed ik er nu ook weer bij. Daarnaast is het ook wel lekker op de fiets, dan is het nog niet zo fris.

En dit is dan het leuke shirt van Tofshirt waar ik eerder deze week al een artikel over schreef! Ik heb gekozen voor het shirt met de tipi en vind hem zo leuk! Hij staat M heel leuk en hij zit erg lekker zei hij. Aan de achterkant nog een leuk detail, daar zit een veertje. De jeans is van WE en kost €24,95. Lekker simpele outfit met leuke details.

Zo te zien is M ook erg blij met deze outfit 😉. M draagt hier zijn good old Converse sneakers van Omoda. Hij heeft zijn bikerbroek van Zara weet aan. Deze is er in verschillende kleuren en kost €18,95. De sweater is van McGregor en heb ik pas gekocht in de sale. Met een grote M natuurlijk haha.

Dit was M’s outfits weer voor deze week! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en welke outfit jij het leukste vindt. Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 19 juni 2015 / 21:58

    Stoer die zonnebril! Wat krijgt zo;n kereltje dan veel persoonlijkheid.