Home + Musthave| VakantieBieb app om gratis te lezen!

Musthave| VakantieBieb app om gratis te lezen!

De zomervakantie staat voor de deur en als je weggaat wil je vaak wel wat te lezen. Is het niet voor aan het strand of het zwembad dan is het wel fijn als je heerlijk kunt verdwijnen in een goed boek of zelfs in een tijdschrift. Althans, dat vind ik.

Ik verslijt in de vakantie echt veel boeken en door het hele jaar heen verslijt ik tientallen tijdschriften. Ik word er zen van 😉. En ik ben niet de enige…

Een paar weekjes terug hoorde ik van de VakantieBieb app. Van 1 juni tot 31 augustus kun je boeken en tijdschriften lezen op deze app. En ook voor de kinderen zijn er veel boeken die zij gewoon via de app kunnen lezen!

Gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bieb, hoe fijn is dat?!

Als je de app nu download zie je voor de volwassenen alleen nog spannende boeken. Begin juli worden daar nog tijdschriften en romans aan toegevoegd. Voor de kinderen zijn er boeken vanaf zes jaar. Hier worden ook de avi-niveaus bij vermeld zodat je lekker makkelijk kunt zoeken. Deze boeken staan er al dus die kunnen al gedownload worden. De boeken die je wilt lezen download je gewoon naar je virtuele boekenkast.

Na 31 augustus verdwijnen de boeken vanzelf, maar je kunt  de app wel laten staan voor een volgend vakantie. Ik heb de VakantieBieb al gedownload, want ook al gaan we niet weg deze zomer, dit is wel heel ideaal voor aan het zwembad en tijdens lange autoritten. En een stuk lichter, dat ook…

Kende jij de VakantieBieb al en zou je er gebruik van maken? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie