Home + M’s outfits #13

M’s outfits #13

13 is een ongeluksgetal? In dit geval niet hoor! 😉 Dit is namelijk alweer de 13e M’s outfits! En het was mooi weer dus de zomerjas kon uit de kast en heerlijk gedragen worden. Daarnaast kreeg hij ook nieuwe schoenen. M was gelukkig alweer opgeknapt dus hij kon zich weer lekker uitleven op school.

Ik hoop dat je weer kan inspireren. Is het niet op om de hele outfit op zich, dan vind je misschien wel weer een leuke (web) shop waar je lekker voor je zoontje kunt shoppen. En dat is toch altijd fijn? Ik merk dat overigens wel aan mijzelf. Ik koop eerder iets voor M dan dat ik het voor mezelf koop. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word er gewoon heel blij van als ik iets voor hem heb gekocht en het dan zo leuk staat.

Kijk je weer mee?

Lekkere basic outfit was dit. De schoenen zijn nieuw van Converse met de Amerikaanse vlag. Zitten heerlijk en kunnen altijd. Deze kosten €54,95 bij Omoda. De good old bikerbroek van Zara is nog altijd favoriet en kost €23,95. Links op de foto zie je Tommy Hilfiger longsleeve en het Scotch Shrunk denim gilet. Het Gilet heb ik trouwens op Marktplaats gescoord voor €7,50 en ik ben er zo blij mee! Rechts zie je zijn nieuwe zomerjas, ook van Zara en ik ben even kwijt was deze heeft gekost. Ik zag hem ook niet meer online staan dus kan helaas niet checken. De sjaal is ook van Zara en kostte vorig jaar €12,95. De zonnebril is van Primark en kost maar €1,50 dus heb er een paar ingeslagen, vanwege het kwijtraken op school etc.

Red, white and blue! Dit was op zondag en we gingen die dag lekker naar de kinderboerderij. Het was daarom een fijne outfit die gewoon lekker zit. Weer de Converse sneakers van Omoda, met een blauw/wit gestreepte skinny van Zara (€18,95). Daarop een simpele longsleeve van Hema voor €4,50 en zijn Vingino spijkerjack wat ik ook op Marktplaats heb gevonden. Deze was ook te koop in Gouda, dus kon ik gewoon zelf ophalen. Ik heb er €12,50 voor betaald en heb er echt heel veel plezier van!

Deze outfit droeg M naar school. Weer de bikerbroek. Die kwam uit de was en heb ik meteen weer gepakt. Daarnaast ook weer de Converse sneakers. De longsleeve is van Hema en kostte ook €4,50. Het vest heb ik geshopt bij River20four en kostte maar €14,95! Ik heb iets met sterren op jongenskleding en dit vest staat hem zo leuk!

Een mooie lentedag, maar nog niet zo heel warm. Ik ging voor een superleuke spijkerbroek van H&M met een gedraaide pijp. Deze kostte €19,95. Hij was eerst nog flink te lang, maar staat nu heel erg leuk met een omslag en zijn Converse sneakers eronder. De trui met de dieren is lekker low-budget van Zara en kost maar €16,95. Eigenlijk was deze outfit wel een mooie budget outfit. ’s Middags werd het warmer en kon M lekker in de speeltuin spelen. De bodywarmer is van Gaastra en kostte in de uitverkoop €35. Hij heeft hem nu zo’n 1,5 jaar en heeft er echt al veel plezier van gehad!

De zon scheen al vroeg door het huis, maar op de fiets was het nog fris. Ik koos daarom voor deze lichte jeans van WE (€24,95). M had sneaker sokken aan en dat stond erg leuk met zijn Adidas Superstar sneakers! Je ziet het op de foto niet, maar je ziet een klein stukje been. Toen het ’s middags echt warm werd, heb ik de broek verder opgerold. Het truitje met de mopshondjes is van Mini Rodini en heb ik via Marktplaats. Het gilet was ’s morgens nog lekker, maar later ging deze gewoon uit. Mouwen van het truitje oprollen en klaar is Kees!

Wat vind je van M’s outfits van deze week? Ik ben benieuwd welke jij het leukst vond.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie