Home + Kids fashion| Adidas Superstar sneakers!

Kids fashion| Adidas Superstar sneakers!

Ik weet het nog heel goed, het was de zomervakantie tussen en 2 en 3 Havo en opeens waren ze daar: de Adidas Superstar sneakers. Met strepen in allerlei kleuren was de schoen uit de eighties opeens weer helemaal hot en happening. En ik vond ze geweldig!

Dus toen ik eenmaal genoeg geld had gespaard ging ik naar de Perry Sport (ja, zelfs dat weet ik nog) om ze dan eindelijk te kopen. Ik had ze met lichtblauwe, een beetje metallic, strepen. En wat was ik er trots op! Ik maakte ze zelfs schoon. Wat er ook gebeurde, ze bleven wit!

De Adidas Superstar is nooit helemaal weggeweest, maar er is wel een hele tijd geweest dat ze eigenlijk niet echt meer konden. Tenminste, dat vond ik… Ik weet ook niet wat er met de mijne is gebeurd… En toch zijn ze daar weer, helemaal hot en happening (again) en oh, wat zijn ze nog steeds leuk!

Toch is er één dingetje veranderd: ik wil ze niet meer voor mezelf, ik wil ze voor M! Ik ben blij met mijn New Balance sneakers die ik gewoon naar mijn werk aan kan. Met deze wordt dat anders, maar wat zouden ze M leuk staan. Thuis hebben we hier nog wat discussie over, want manlief vindt dat M al genoeg schoenen heeft. Ik droom daarom ondertussen nog even over deze klassiekers en doe nog wat inspiratie op.

Onderstaande foto’s heb ik gevonden op Pinterest. Wat vind jij van deze sneakers?

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *