Home + Mode Musthaves | Gekleurde spijkerjasjes voor de kinderen!

Mode Musthaves | Gekleurde spijkerjasjes voor de kinderen!

Voor wie het nog niet wist; ik heb een ding met spijkerjasjes voor Milan en ook Floris zal er ook niet aan ontkomen. Sterker nog, hij heeft er al één. Ik heb zelfs weleens een blog geschreven over waarom spijkerjasjes onmisbaar zijn in de garderobe van je kinderen. Het is duidelijk, ik ben een enorme fan, maar inmiddels ook van gekleurde spijkerjasjes! Het is alleen lastig om ze te vinden voor jongetjes, maar ik heb dé tip voor je en laat zien hoe het staat.

Het gele spijkerjasje

Het begon bij toeval met een geel spijkerjasje. Ik zag het spijkerjasje in de etalage van een tweedehandswinkeltje en vond hem fantastisch voor Milan. Ik had alleen geen idee welke maat het was en ik liep naar binnen. Het bleek zijn maat te zijn en het jasje was van Benetton. Hij kostte maar €4,- dus ik nam hem meteen mee. Hij stond hem fantastisch en ik combineerde hem met een stoer shirt en een stoere jeans. Ik kreeg er veel complimenten over, dan is de vondst nog leuker 😉

Overigens is geel dé kleur voor komend seizoen dus we zijn helemaal hip 😉

Het grijze spijkerjasje

Als je geel wat heftig vindt voor je zoon, maar wel iets anders wilt dan het blauwe spijkerjasje, dan is grijs een heel goed alternatief. Toch even anders dan anders, maar toch nog heel stoer. Wij kregen dit jasje van River Island en het kraagje kan er af gehaald worden.

En dan… Het rode spijkerjasje!

Rood staat Milan heel erg goed dus ik wilde heel graag een rode, ik kon hem alleen nergens vinden. Uiteindelijk tipte iemand mij dat Mango (in de collectie voor meisjes) hele gave rode spijkerjasjes heeft en die worden o.a. bij De Bijenkorf en Wehkamp verkocht. Ik bestelde er eentje bij Wehkamp en wat staat ‘ie gaaf!

Hoe stoer staat dit?! Milan is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Je ziet regelmatig dezelfde broek op de foto’s om te laten zien dat je er heel veel verschillende outfits mee kan maken en de jasjes heel stoer kunt combineren. De sokken gaan we komend seizoen ook veel vaker zien en deze zijn van Vingino.

Overige gekleurde spijkerjasjes voor meisjes

Voor meisjes zien we veel roze, ook heel gaaf! Ik ben vooral fan van de eerste van Tommy Hilfiger. Mocht je voor een jongen een witte tegenkomen (of uit de meisjescollectie) dan kun je hem ook verven in een bepaalde kleur. Bij een gewoon spijkerjasje kun je er met textielstiften hele gave dingen mee doen. Zo creëer je je eigen jasje. Tot slot maakte ik er ooit één voor Milan met patches. Dat is een heel gaaf spijkerjasje geworden.

Het spijkergilet

Ik heb ooit een spijkergilet voor Milan gekocht en was daar zo verliefd op! Hij is inmiddels weg, maar ik heb laatst een tweedehands spijkerjasje verknipt tot gilet omdat ik het hem zo gaaf vond staan. Deze hieronder is ook heel gaaf!

Deze zou ik nog wel voor hem willen.

Lang verhaal kort, ze zijn waanzinnig leuk en met een kleurtje nog leuker! Kijk ook eens bij de meisjescollectie, want daar vind je te gekke dingen zoals dit rode jasje.

Wat vind je ervan? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Nadine
    16 augustus 2018 / 07:36

    Wat leuk dat het gelukt is met het rode spijkerjackje en wat staat ie stoerrr! Ik ben ook zo dol op spijkerjacks helemaal leuk!