Home + Tip! Houten speelgoed van Zeeman voor de allerkleinsten!

Tip! Houten speelgoed van Zeeman voor de allerkleinsten!

We kopen nu steeds regelmatiger speelgoed voor Floris zodat hij zich lekker kan ontwikkelen. Nu had ik al gekeken naar houten speelgoed, maar veel was nog te groot voor hem dus dat werd het niet. Maar toen zag ik vorige week dat Zeeman heel erg leuk houten speelgoed heeft, speciaal voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar! Ze hebben een houten kralenspel (spiraal) en een stapeltoren voor maar een paar euro!

Het kralenspel

Deze kochten wij als eerste voor Floris en kost maar €2,99! Ze zijn klein en daarom precies goed voor die kleintjes. Wij hebben deze al aan Floris gegeven ook al is hij nog geen één, maar hij is er gek op! Dat was ook precies de reden waarom ik hierover wilde bloggen. Juist omdat hij niet zo groot is kan hij hem goed vasthouden en er lekker mee spelen. Er is een blauwe en een roze variant. Dit zijn ideale cadeautjes om alvast in huis te halen voor een (eerste) verjaardag en voor Sinterklaas.

Deze zijn toch té leuk?! Ik gebruik ze overigens ook om met Floris te tellen. Wie weet helpt het 😉

De houten stapeltoren

Toen ik het kralenspel kocht hadden ze de stapeltoren nog niet, maar zodra ze deze hadden heb ik hem in huis gehaald. Deze heb ik Floris overigens nog niet gegeven, omdat ik bang ben dat hij het kleinste schijfje in zijn mond stopt, maar hij ligt al klaar als schoencadeau voor Sinterklaas. Deze kost overigens maar €3,99.

Ook deze is niet al te groot en daardoor perfect voor kleintjes. Eenvoudig en alle kinderen vinden dit fantastisch!

Ook leuk als kraamcadeau

Mocht je nog een cadeaumand samenstellen voor iemand die binnenkort gaat bevallen, dan is dit wel een heel leuk idee om toe te voegen aan deze mand. Ik was namelijk heel erg blij met het speelgoed voor wanneer hij wat ouder was. Je krijgt voor die beginperiode namelijk al zoveel.

Dus mocht je bij een Zeeman filiaal in de buurt komen, neem deze dan zeker even mee!

Zeeman Gemert

Ik wil een speciaal filiaal van Zeeman in het zonnetje zetten en dat is Zeeman Gemert. Zij hebben een fantastisch Instagram profiel en van hen mocht ik deze foto’s gebruiken. Volg ze zeker even, want de foto’s zijn geweldig en je bent meteen op de hoogte van alle leuke nieuwe spulletjes!

Wat vinden jullie hiervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Petra
    23 augustus 2018 / 16:34

    Bedankt voor de tip, gisteren allebei gekocht voor mijn nichtje, ze gaat binnenkort bevallen van een meisje.
    Mijn idee is om een aantal kleine kadootjes te kopen om in een zelfgemaakte tas te geven, dus perfect hiervoor.