Home + Milans outfits #44

Milans outfits #44

Deze week heb ik wel een heel leuke Milans outfits, tenminste, dat vind ik zelf haha, omdat niet alle foto’s binnen zijn gemaakt! We hadden een leuke week en zijn dus ook veel weg geweest en uiteraard heb ik daar ook foto’s gemaakt. Misschien is dat deze periode sowieso leuker, want ’s morgens is het nog veel te donker om goede foto’s te maken.

Deze week was wel weer een mix van stoer, wat netter en kleurrijk. En ik heb weer geprobeerd zoveel mogelijk duurdere en goedkopere items met elkaar te mixen.

Ik hoop in ieder geval dat jij het weer leuk vindt. Kijk je mee naar een nieuwe Milans outfits?

Voordat we ’s middags naar de verjaardagen zouden gaan van opa en oma zijn we eerst ’s morgens nog naar de bioscoop geweest. Milan droeg zijn Vingino laarsjes van Omoda en deze kosten €99,95. Daarop de legergroene sweatpants die ik uit mocht zoeken bij webshop No Sweat pants. Je vindt daar echt leuke broekjes voor heel weinig geld! De winterjas is nieuw en is van Vingino. Deze kost €79,95. De kleuren staan hem echt heel goed en hij valt op in de menigte, ook handig 😉 De sjaal kochten we vorig jaar voor een tientje bij River Island.

Op deze foto zie je wat hij onder zijn jas aan had. Hij droeg een longsleeve van Noppies die €17,95 kostte. Daarop zijn waanzinnig gave jasje van Stella McCartney kids die we kochten voor €144,95.

Dit was tijdens het maken van de 3D print. Milan draagt hier weer zijn Vingino laarsjes en daarop een donkerblauwe skninny jeans van Zara (€18,95). De trui is van Z8 en kostte €32,95. Ik wilde juist dat hij nu een fel kledingstuk zou dragen, want ik denk dat dat wel heel goed tot zijn recht komt in de print.

Hier ging ik voor lekker makkelijk haha. Milan draagt hier ook een sweatpants van No Sweat pants met daaronder zijn Converse sneakers die we vorig jaar al kochten en hij gelukkig nog past. Daarop draagt hij een lekkere basic longsleeve van H&M en deze kostte maar €4,99! Fijne budget outfit toch?

We gaan voor grijs! Milan draagt een grijze skinny van H&M en ik durf niet te zeggen wat hij heeft gekost. Daarop zijn gestreepte longsleeve van Polarn. O. Pyret die we daar uit mochten zoeken. Het vest is van Scotch Shrunk en heeft hij afgelopen jaar gekregen met Kerst. Gelukkig past hij hem nog steeds!

En de laatste in Milans outfits deze week is deze casual outfit. De jeans is van WE en kocht ik voor €24,95. Je ziet het niet op de foto, maar de naden zijn heel leuk. De trui is van Retour Jeans en is ook nog van vorig jaar ik dacht dat hij toen rond de €49,95 kostte. Ook deze past hij gelukkig nog en het blijft heel mooi.

Dit waren Milans outfits van deze week. Ik hoop dat je ze leuk vond! Als je vragen hebt, laat ze gerust achter in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 27 november 2015 / 13:41

    Stoere kleren zeg! Ik vind z’n laarsjes erg gaaf! 🙂 Die willen mijn jongens helaas niet aan, haha!
    Het jasje is ook stoer, maar wel wat prijzig 😉