Home + Wie wint de Speciale editie Lalaloopsy Super Silly Party?

Wie wint de Speciale editie Lalaloopsy Super Silly Party?

Het regent winacties van speelgoed hier, maar dat is ook het gevolg van deze tijd zo vlak voor de feestdagen. In ieder geval mag ik nu gewoon alweer een winnaar bekend maken en dat is de winnaar van Crumbs Sugar Cookie uit de Lalaloopsy Super Silly Party-collectie!

Ik heb geen dochter en wist wel dat Lalaloopsy populair was, maar dat ze zó populair is… Ik had geen flauw idee! Nu is het natuurlijk ook super vrolijk, meisjesachtig en gezellig speelgoed, maar het feit dat jullie zo massaal mee deden was toch wel echt heel gaaf!

Ook in dit geval kan er maar weer één winnen en dat is geworden…….

Petra! Petra, ik mail je vandaag even voor de verdere afhandeling. En alle anderen: dank, dank, dank voor het meedoen en delen! En jullie kunnen natuurlijk nog meedoen met de winactie van de Zoomer Dino!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 26 november 2015 / 23:04

    Super leuk! Daar zullen m’n nichtjes echt heel blij mee zijn!