Home + De LEGO Friends tourbus met de nieuwe K3?

De LEGO Friends tourbus met de nieuwe K3?

Het is inmiddels algemeen bekend dat Milan een LEGO verzameling heeft waar je u tegen zegt. Het leuke aan deze verzameling is dat hij alles met elkaar combineert en eigenlijk heel geëmancipeerd is. Zo heeft hij namelijk ook wel wat LEGO Friends sets tussen zijn verzameling. Hij vindt het geweldig en wij eigenlijk ook, want LEGO Friends is om te beginnen al veel gedetailleerder dan bijvoorbeeld LEGO City.

In de poppetjes alleen al zit een groot verschil. Zie je bij LEGO City de bekende gele hoofdjes, bij Friends zijn het echt poppetjes met een mooi gezicht, hippe kleding en leuke kapsels.

Dat maakt het één niet leuker dan het ander, maar het speelt wel erg leuk om beiden met elkaar te combineren. Zo speelt Milan dan dat het hotel van Friends in brand staat (heel gezellig) en dat komt de brandweer om te blussen. Afgelopen weekend zat de moestuin en tractor van LEGO Friends overigens nog in zijn schoen.

Superleuk allemaal dus, maar er was één ding van Friends wat Milan al tig keer had gezien in de LEGO winkel hier in Gouda en dat was de popsterren tourbus. Een uitschuifbare bus en die was toch wel heel erg cool. Nog leuker werd het toen wij deze bus kregen en mochten reviewen!

Milan kon niet wachten tot we hem op gingen bouwen, maar het was ook de dag van de intocht dus zijn we eerst daar naar toe geweest en zijn we ’s middags begonnen met bouwen.

Zoals ik al zei is LEGO Friends veel gedetailleerder dus zijn er ook veel kleine onderdelen, wij vinden dat erg leuk, want zo is er nog meer om mee te spelen.

Maar toen wij de poppetjes zagen dacht Milan meteen aan K3. We hadden natuurlijk net de finale gehad van de zoektocht naar de nieuwe K3 en ook in deze bus zitten drie poppetjes met bruin, blond en rood (nou ja, roze, maar wat maakt het uit) haar! Hoe grappig is dat?! Als je een kind hebt wat enorme fan is van K3 en LEGO op het verlanglijstje hebt staan, sla je met deze bus twee vliegen in één klap 😉

Onze conclusie is dat deze bus ook heel goed te combineren is met LEGO City en dat hij echt verrassend veel leuke details heeft! En wat nou meisjes LEGO? Kijk voor je zoontje ook eens tussen de LEGO Friends doosjes, want er zitten echt supergave sets tussen. Ook de vriendjes van Milan die komen spelen, vinden het erg leuk!

Zou jij voor je zoontje ook LEGO Friends kopen? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Sonja Hubregtse
  27 november 2015 / 10:10

  Zeker wel, sterker nog hij wil hem ook erg graag. Vind sowieso dat alles van Lego Friends ook eens minder roze moet zijn 😉

 2. Manon
  27 november 2015 / 12:46

  Ja hoor! Mijn dochters lievelings kleur is heel donkerblauw. ..voor haar geen roze. En mijn zoon houd wel van roze. Super toch! Met twee is alles sowieso al wat meer gemixt maar als zoonlief meidenduplo wil krijgt hij dat…geen problemen mee en dochterlief krijgt een bestuurbare auto??

 3. 27 november 2015 / 14:27

  Ik vind die poppetjes wel erg leuk zeg! Heel wat anders dan de standaard lego poppetjes!

 4. 27 november 2015 / 19:58

  Mijn jongens zijn ook dol op LEGO Friends! Ze hebben ook het Frozen kasteel wat ze ook geweldig vinden!
  En ze worden binnenkort ook heeeel blij gemaakt met een grote LEGO Friends doos 🙂 Lang leve mama’s blog 😉