Home + Wil jij een 3D print van je kind?

Wil jij een 3D print van je kind?

Soms maak je als blogger supergave dingen mee en kan je eigenlijk niet wachten tot de hele blog online komt. Dat is nu dus ook het geval. En daarom geef ik stiekem toch al een tipje van de sluier 😉 Je hebt vast weleens gehoord van 3D printing. Dat had ik ook, we weten allemaal wel een beetje wat het is, maar weten niet hoe het werkt en wat 3D printers nu allemaal kunnen. En dan denken we ook nog dat er een prijskaartje aan hangt waar je u tegen zegt.

Wij mochten het uitproberen dus ging ik met mijn moeder en Milan (Patrick moest helaas werken) richting Amsterdam naar Print 3D Matter en mochten we een 3D laten maken van Milan. Toen we daar eenmaal waren bleek dat mijn moeder en ik ook mochten en ook een beeldje van onszelf krijgen.

En dat niet alleen, ik mag binnenkort een heleboel mensen blij maken met een 3D print van zichzelf, hun kind of een ander dierpaar persoon. In kleur ook nog!

Niet alleen heel uniek en supergaaf, maar ook nog eens een belevenis op zich! De verdere details volgens nog, maar ik kan je alvast vertellen dat dit een wel heel cool kerstcadeau zou zijn!

Ik heb ook beeldjes gezien van zwangere vrouwen die zichzelf laten printen. Je hebt dan echt een blijvende herinnering en niet alleen een foto. Je kunt je buik dan altijd nog een keer echt voelen. Kortom, ga jij even nadenken over wie je zou willen laten printen en houd ons in de gaten, want dit wordt heel gaaf!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 Reacties

 1. 24 november 2015 / 07:51

  Wat super leuk dat dat kan en gaaf dat jij dat mocht doen! Lijkt me heel mooi om zo’n herinnering te hebben.

  • 24 november 2015 / 14:07

   Dat was het ook Wilma, was echt een hele ervaring! Doe je ook mee met de winactie? Die wordt heeeeeeel gaaf!

 2. Manon
  24 november 2015 / 08:38

  Benieuwd naar het resultaat, maar zo te lezen in ieder geval een ervaring en leuke dag rijker

 3. 24 november 2015 / 08:43

  Dat klinkt echt heel vet! Ben heel erg benieuwd naar hoe het er uiteindelijk uit komt te zien! Is vast ook een hele leuke ervaring voor Milan geweest!!
  Ben benieuwd naar je blog + winactie in ieder geval ?

  • 24 november 2015 / 14:10

   Het was ook heel vet, de ervaring was al super en ook wij kunnen niet wachten tot het eindresultaat 🙂 Doe je ook mee met de winactie?

 4. Reb
  24 november 2015 / 09:16

  Oooh, ik ben benieuwd!!!!!

 5. Diana
  24 november 2015 / 09:44

  Wat gaaf….!!!! Ik zou het graag willen van m’n gezin…. Maar 7 personen… Hangt een flinke prijskaart aan… Maar staat wel op m’n lijstje ☺️

 6. 24 november 2015 / 10:51

  Dat is wel echt heel uniek zo’n 3D print van je zoontje. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.