Home + Milans outfits #42

Milans outfits #42

Zoals je misschien wel gezien hebt zijn er deze week wel heel veel blogjes online gekomen. Ik vertelde hier ook meer over in deze blog. En daardoor was het hier in huis nog drukker dan normaal. Daarnaast was Milan niet zo heel fit en had hij gisteren ook flink last van zijn oren. En ja, dan maken we natuurlijk ook geen foto’s.

Toch heb ik wel weer een aantal foto’s gemaakt die ik je kan laten zien. Komende week maken we hopelijk weer meer foto’s en kan ik weer meer bijzondere combinaties maken.

In ieder geval waren we afgelopen zaterdag in Safaripark Beekse Bergen voor de opening van de Little People Zoo maand. Milan mocht verkleed, maar dat wilde hij niet. Ik heb het best creatief opgelost al zeg ik het zelf. Kijk je weer mee naar deze Milans outfits?

Dit zijn basics die altijd goed zijn waardoor je de plank nooit mis kan slaan. En dat is best lekker als je een keertje geen inspiratie hebt. Daarbij is deze outfit tijdloos, dus voor een broertje of zusje ook nog prima. De laarsjes zijn van Vingino en kosten €99,95 bij Omoda. Het broekje is een sweatpants al zie je dat niet zo goed op de foto. Deze is van Babyface en ik ben even kwijt wat hij kostte. De longsleeve is van Polarn O. Pyret en mocht ik daar uitzoeken voor Milan.

Milan was erg blij toen deze schapenvacht binnen kwam en hij ligt ook zo lekker 😉 Hier draagt hij een skinny jeans van Zara en deze kosten daar bijna altijd €18,95, deze ook. De sweater is van Sturdy en kostte €29,95.

Zo hebben we het opgelost voor Beekse Bergen! Milan draagt schoenen van Zara van vorig jaar en deze mogen best vies worden. Ze passen ook prima bij zijn tijgerbroek van Popupshop. Deze broek heb ik gekocht voor €47,95 en hij blijft gaaf. Zelf Renee Vervoorn (Oud presentatrice die ook in het Safaripark was), sprak Milan aan op zijn gave broek. De sweater past er ook goed bij vanwege de tekst. Deze is van Mini Rodini en kostte €42,95.

Ja, ik weet het, je ziet deze trui bijna wekelijks. Sorry, ik kan er niets aan doen, maar hij staat Milan zó leuk! Ook de camera print op de sweater past helemaal bij hem omdat hij vaak op de foto gaat. De sweater komt uit de nieuwe collectie van Z8 en kost €32,95. Ook deze skinny is van Zara en kostte €18,95. De broekjes blijven zo mooi! En de laarsjes had je al gezien.

Iets minder foto’s dus dan normaal, maar ik hoop toch dat je het weer leuk vond om Milans outfits van deze week te zien.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Erica de ron
    23 november 2015 / 10:08

    Supergave outfits en staat ook allemaal erg stoer bij Milan en die tijgerbroek♥