Home + Sinterklaas tip| Pakjeshaard van Kruidvat!

Sinterklaas tip| Pakjeshaard van Kruidvat!

Omdat ik graag leuke weetjes en tips met je deel kon ik het niet laten nog een blogje te schrijven over de pakjeshaard van Kruidvat. Gisteren kwam ik deze tegen op Facebook en zo’n beetje heel Facebook ging los op deze schoorsteen! Ik had de afgelopen weken al veel creatieve moeders gezien die zelf van een doos een schoorsteen hadden gemaakt, maar zeg nu zelf, voor €4,99 (of 450 punten) kun je hem net zo goed kopen toch?

Wij hebben hem inmiddels ook in huis en vinden hem superleuk!

Als je er nog één wilt heb ik begrepen dat je er wel snel bij moet zijn, want ze gaan als zoete broodjes. Op de verpakking staat dat ze eerst €9,95 kostten en nu dan €4,99. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen tientje voor over had gehad, maar dit is natuurlijk wel een leuk prijsje! En dat vinden veel meer mensen… 😉

Hij is van stevig karton en bestaat uit twee losse delen die je bovenop elkaar zet. Daarna kun je het “vuur” er nog in leggen en hem aan de bovenkant afsluiten zodat je ook wat op de haard kunt zetten.

Het is een echte ouderwetse pakjeshaard die helemaal past bij de sfeer van Sinterklaas en als je hem na Sinterklaas weer uit elkaar haalt en netjes opvouwt kun je hem volgend jaar weer gebruiken.

De haard is 106 cm hoog en 38 cm breed en diep.

Wij hebben de stoomboot erop gezet die Milan met opa heeft gemaakt en onze zelfgemaakte Sinterklaaskrans mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Nog twee nachtjes slapen en dan is de intocht en mag Milan zijn schoen zetten. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Wat vind jij van deze pakjeshaard? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 12 november 2015 / 18:36

  Leuk is ie! 🙂 Ik zag hem ook langskomen en twijfelde om hem te kopen…. nog niet gedaan…. we hebben stiekem al zoveel decoratie voor Sint, haha. Maar hij is wel érg leuk!

 2. 12 november 2015 / 18:55

  Ik liep er gisteren toevallig tegenaan bij Kruidvat en ik twijfelde wel even of ik hem mee zou nemen (niet gedaan uiteindelijk maar meer door gebrek aan ruimte). Ik vind het wel een leuk idee en idd een mooi prijsje.

 3. 13 november 2015 / 01:40

  Hij is erg leuk. Ik had hem ook al op Facebook langs zien komen, maar ik wist niet dat je hem bij het Kruidvat kon kopen. Bedankt voor de tip!

 4. 13 november 2015 / 09:30

  Ik vind hem er super leuk uit zien maar hij past totaal niet hier. Ik snap wel dat het voor sommige kinderen het allemaal extra leuk maakt, maar dan maak ik hem liever zelf

 5. Noor
  16 november 2016 / 16:57

  Ik zoek er nog 2, bij ons in de filialen zijn ze allemaal uitverkocht:(