Home + Milans outfits #36

Milans outfits #36

Ik blijf het een feestje vinden om iedere dag weer een mooie foto van Milan te maken. Juist niet om die outfits, maar omdat ik de foto’s van nu weleens naast die van een paar maanden geleden leg en dan ga vergelijken. Ik zie daarin echt verschil. Hij is nu bijna vijf en opeens gaat het wel heel hard. Hij dreunt moeiteloos het alfabet op, kent de letters, is druk in de weer met feestjes en speelafspraken en staat nu zelfs op de wachtlijst voor de voetbal!

Hij wordt flink wijzer en dat zie ik ook terug in zijn doen en laten en dus ook in zijn gezicht. En gelukkig maar, want het zou niet goed zijn als dat niet zo was. Het is dus ook normaal, maar het doet je beseffen dat al die clichés waar zijn. De tijd gaat heel erg snel als je kinderen hebt, al dacht ik daar in de tijd dat Milan zoveel huilde wel anders over ;-). En zelfs daarvan zeg je achteraf dat het allemaal wel meeviel. Dan komen er weer nieuwe clichés zoals ‘als ik toen wist wat ik nu weet, dan…….’

Oké, mijn punt is duidelijk, het gaat hard. Soms veel te hard. En dan hebben we gelukkig de foto’s nog…. Have fun bij deze nieuwe Milans outfits!

Vorige week vertelde ik over het Polarn O. Pyret event. Dit is de longsleeve die ik daar uitzocht. Ik houd van streepjes! De Converse sneakers zijn van vorig jaar en past hij gelukkig nog. De jeans is van Zara en kocht ik voor €18,95. Lekker basic, maar wel lekker stoer toch?

Had ik al gezegd dat ik van streepjes houd 😉 Weer de Converse sneakers en ook weer streepjes, maar toch een andere outfit. Ook deze jeans is van Zara en ook deze kostte €18,95. De longsleeve is van Noppies en het bloesje is ook van Zara. Deze is al wat ouder dus ik weet helaas niet meer wat deze kostte.

 

Milan wilde erg graag zijn nieuwe laarsjes aan van Vingino via Omoda. Deze kosten €99,95. De broek komt uit de space collectie van H&M. Deze kostte dacht ik €14,99. Omdat de hals van de longsleeve wat wijder is, draagt hij er een effen, rode longsleeve op van HEMA. De blauwe longsleeve is van Noppies en kostte €17,95.

De laarsjes van Vingino op de zwarte bikerbroek van Zara (€18,95), maar hoe leuk is deze sweater?! Heel erg stoer en……………… hij kostte maar  €5,95 bij de Action! Dat is nog eens een budget buy!

En we sluiten in het zwart/wit af. Milan vroeg zelfs nog waarom hij geen zwarte jas heeft, want dat past er zo goed bij haha. Hij draagt een fijne sweatpants van Zara die €14,95 kost. Daarop een simpele, witte longsleeve van HEMA en daarover een geweldig shirt met V-hals van Little Eleven Paris. Ik weet niet of je het kan zien, maar op de foto staat Will Smith en ik ben fan!

Dit waren Milans outfits weer van afgelopen week. Ik hoop dat je ze leuk vind. Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 29 september 2015 / 22:27

    leuke shirtjes! de broekjes vind ik wat minder en 100 euro aan laarsjes pff ik wou dat ik het over had. Maar hij ziet er leuk en stoer uit en daar gaat het om!