Home + Nu al shoppen voor de feestdagen?!

Nu al shoppen voor de feestdagen?!

Het duurt nog maar 91 dagen tot de Kerst en nog 50 dagen totdat de stoomboot alweer arriveert. Als je dat zo ziet staan besef je je dat het écht heel erg dichtbij komt allemaal. En ja, dan begin je ook alweer na te denken over alle cadeautjes die gekocht moeten worden. De feestdagen zijn niet alleen super gezellig, maar ook best wel duur. Oké, zeg maar gerust behoorlijk duur!

Ik heb voor Milan al het één en ander gekocht om de kosten een beetje te spreiden, dan hoeft niet alles in één keer gekocht te worden. Op de één of andere manier begint het begin september al te kriebelen. Milans verjaardag staat voor de deur en enkele weken daarna barst het sinterklaasfeest los. En ik vraag me dan altijd af hoe anderen dat doen, maar wij kunnen echt niet alles in één keer shoppen.

Dus winterkleding shoppen we al lekker op tijd, dan hebben we dat dan al in huis. Daarna begint de cadeautjesjacht. En als ik andere fijne aanbiedingen zie ik al in kan slaan doe ik dat ook, want dat scheelt enorm veel in november (schoencadeautjes!) en december. Ik heb me overigens ooit voorgenomen een cadeautjesplank in te richten voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, maar dat is er nooit van gekomen.

Nu pluis ik voor dit alles wel de folders na, maar ik kijk ook op e-Kortingscode voor de meest actuele aanbiedingen. Het handige is daar dat ik op een winkel kan zoeken of zij nog een fijne aanbieding hebben en dat ik gericht kan zoeken op rubrieken zoals ‘Baby & Kinderen’.

Op de één of andere manier word ik altijd heel nieuwsgierig van de grote winkelketens die stunten met aanbiedingen zoals het Prijzencircus van V&D. Ik heb in de folder al veel gave dingen gezien en ga er zeker van het weekend even kijken voor een sweatpants met print voor Milan die nu maar een tientje kost!

Verder word ik ook altijd wel blij van de Bulk 10-daagse bij Bol.com. Daar kun je nu namelijk echt voor de hele familie wel wat shoppen voor de feestdagen, want er is van alles in de aanbieding! Tip: de Pampers zijn nu flink in de aanbieding 😉 Maar dat niet alleen, er zijn gewoon veel cadeau artikelen flink afgeprijsd en ook dat scheelt heel erg voor straks. Zelf had ik wel interesse in de LEGO Minecraft met 15% korting.

Hoe doen jullie dat, shoppen jullie nu al voor de feestdagen of juist niet? En waarom wel of niet? En maak je dan ook gebruik van sites zoals e-Kortingscode.nl? Ik ben echt heel benieuwd, want vraag me soms echt af hoe anderen dat doen. Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 25 september 2015 / 13:26

  Als ik nu iets leuks zie koop ik het al wel. Maar ik ga nog niet speciaal op pad.

 2. reb
  26 september 2015 / 00:15

  Drie verjaardagen (eigenlijk al onze gezinsleden) en de feestdagen in amper drie maanden tijd hier! De kleine is in januari jarig, maar ook ik ben nu al aan het verzamelen. Ik hou scherp in de gaten of ik nog korting mee kan pikken. Zo kwam ik er vandaag achter dat ons cadeau voor nu in de aanbieding is (scheelt 30 euro)! Ik begrijp je dus helemaal!

 3. 30 september 2015 / 15:36

  Ik neem me elk jaar voor om eerder te beginnen met cadeaus kopen, maar het komt er nooit van. Dit jaar zal het ook niet lukken na onze veel te dure vakantie