Home + Vers van de pers| Verslag van Polarn O. Pyret event!

Vers van de pers| Verslag van Polarn O. Pyret event!

Nu Mamablogger steeds groter wordt krijg ik ook steeds meer uitnodigingen voor leuke evenementen. Stuk voor stuk erg leuk, maar helaas niet allemaal te combineren met werk, school en andere dingen. Deze gelukkig wel en het was super! Ik was namelijk, samen met een aantal andere bloggers, uitgenodigd bij Polarn O. Pyret in Utrecht 🙂

Ik kende het merk wel en was ook al een aantal keren de winkel in gelopen. Voor mijn opleiding had ik de afgelopen maanden namelijk les in het centrum van Utrecht. Boven de Bijenkorf (waar Polarn O. Pyret nu overigens ook te koop is) en dus tegenover deze gevaarlijke “snoepwinkel”.  Zeker als je van kinderkleding houdt.

Polarn O. Pyret is een Zweeds merk en, net als de meeste Zweedse merken, staan ze bekend om de goede kwaliteit. Kleding die meerdere rondes mee kan en van duurzame stoffen is gemaakt. Er werd tijdens deze middag ook verteld dat het merk in Zweden niet alleen heel bekend is, maar dat dit merk ook bovenaan de lijst staat van kinderkleding merken dat wordt doorgegeven aan broertjes, zusjes en andere jonge kinderen in je omgeving.

Een ander kenmerk zijn natuurlijk de streepjes. En ik ben gek op streepjes! Vooral de blauw/witte en rood/witte streepjes zijn nog steeds erg aanwezig in de winkel. Maar zeg nu zelf, streepjes zijn altijd goed (ik schreef er pas nog een blog over) en inderdaad uniseks. En daarmee dus ook het ideale kraamcadeau bijvoorbeeld. Zo is mijn buurvrouw gisteren bevallen en ik heb meteen een gaaf mutsje gekocht, altijd goed!

Ik mocht een introducé meenemen en Milan mocht uiteraard ook mee. Hij vond het leuk en ging meteen spelen met de treinbaan die er stond. Aan hem hadden we geen kind meer! We konden even op het gemak rondkijken voordat de modeshow zou beginnen en dat deden we natuurlijk ook. Milan werd op een gegeven moment meegenomen omdat ze dachten dat hij één van de modelletjes was voor de modeshow. Mijn moeder en ik keken elkaar even raar aan, want wij wisten van niets. Uiteindelijk was het ook niet zo, maar toch leuk als je kind door kan voor model haha.

Het was leuk om nu eens op een andere manier in een kledingwinkel te zijn. Kijk je normaal al heel snel alleen naar wat je leuk vindt, nu kregen we er uitleg en een heel goed advies bij. En nee, de jassen zijn bijvoorbeeld niet goedkoop, maar wel van een prachtig materiaal gemaakt en daarnaast zijn ze ook nog wind- en waterafstotend en je kan er gerust mee op de wintersport, want ze zijn écht goed warm! Warm en dan toch nog ademend zodat je kind niet enorm zit te zweten onder de jas. Zo’n jas kan ook jaren mee en worden doorgegeven aan broertjes of zusjes. Dan is ‘ie opeens een stuk minder duur.

Mijn moeder en ik waren groot fan van een bepaalde jas, maar wel een tikkeltje boven mijn budget. Voor volgend jaar winter houd ik het zeker in gedachten.

De modeshow was leuk en de middag erg goed verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. Het blijft bijzonder om voor zulke evenementen te worden gevraagd. Klinkt misschien wat suf, maar het is echt zo! Toen we weg wilden gaan, Milan was niet zo fit en erg moe, werd mij gevraagd of ik al wat uit had gezocht. Euhm nee, mag dat dan? Ja! Ik mocht voor Milan nog wat uitzoeken en dat werd een broek waar ik ook al de hele middag naar keek (en al een keer of tien in mijn handen had gehad) én natuurlijk een rood/wit gestreepte longsleeve! Je zult ze ook wel vaak voorbij zien komen in toekomstige Milans outfits. En ik ben in ieder geval blij, want er zaten gestreepte sokken voor mij in de goodiebag 😉

Als ik er de volgende keer ben, ga ik zeker voor de lange broeken met printjes, een mooie jas, en nog meer streepjes. Ben jij er weleens geweest of kende je het merk nog niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 16 september 2015 / 20:50

  Nu ik de foto’s zie vind ik het extra jammer dat het me vandaag niet gelukt is om te komen.. Volgende keer beter!

  • 17 september 2015 / 07:27

   Het was ook heel erg leuk! Maar je kan ook niet op twee plekken tegelijk zijn, volgende keer beter inderdaad!

   Groetjes,
   Marisca