Home + Favo folderaanbiedingen #1

Favo folderaanbiedingen #1

Ik dacht al een tijdje na over een nieuwe rubriek. Ik wilde iets nieuws. Het is niet perse een wekelijkse rubriek, omdat het mij soms ook wel aan tijd ontbreekt om alle folders helemaal uit te spitten. Daarbij krijgen wij niet altijd aan het begin van de week de folders binnen waardoor ik misschien niet altijd op tijd ben om leuke folderaanbiedingen te delen. Maar toch, ik doe mijn best om regelmatig mijn favoriete folderaanbiedingen met jullie te delen!

Leuke aanbiedingen die interessant zijn voor moeders. Voor de feestdagen hoop ik leuke koopjes met jullie te kunnen delen. handig, als je zelf geen tijd hebt om alles door te spitten 😉 Ik koos deze week voor aanbiedingen uit de folders van Wibra en Lidl (verrassend leuke kinderkleding voor een prikkie!), Kruidvat, HEMA, en de V&D, want het Prijzencircus begint weer.

Kijken jullie mee?

Dit is de folder van de V&D. Het gaat mij om de broek van de jongen in het rode shirt. Ik vind die broek namelijk zó gaaf! Als je Milans outfits volgt weet je dat hij regelmatig sweatpants draagt en  deze heeft zo’n leuke print. Hij is er al vanaf maat 50/56 t/m 176. In de kleinste maatjes (tot 86) betaal de €9, daarna tot maat 128 €10 en daarna €12. Het shirt erop vind ik ook gaaf trouwens. Ik heb nog Airmiles dus die kan ik erbij leggen, dus ik ga zeker even kijken.

Dit is een goede aanbieding van de Kruidvat voor moeders van de allerkleinsten, want je krijgt nu 25% korting op het hele Difrax assortiment! Ik had dat toen heel fijn gevonden, want alle flesjes en speentjes kochten wij van Difrax!

Zoals je misschien wel weet verkoopt Lidl ook (kinder)kleding. Ik ben weleens aangenaam verrast geweest dor hun spijkerbroeken, maar de kinderkleding was niet mijn smaak. Nu viel mijn oog op deze pagina: setjes met longsleeves voor maar €3,99 per set! Ze zijn verkrijgbaar in de maten 86 t/m 116 dus Milan past deze nog net. Ik vind ze eigenlijk heel leuk! Combineer ze met een bloesje eronder of een stoer spijker gilet erop en je hebt toch een gave outfit. Ook de jongensschoenen die ze verkopen vind ik leuk. Deze zijn er vanaf maat 24 t/m 29 en kosten €11,99 per paar. Ze zijn gevoerd dus bijvoorbeeld ideaal om mee buiten te spelen. De meisjesschoenen zijn dan weer niet mijn smaak. Maar goed, ik moet vanmiddag weer boodschappen doen 😉

HEMA komt ieder seizoen met kaarsen die eigenlijk te leuk zijn om op de branden. Ik ben verliefd op deze huisjes. Ik zou hem ook niet opbranden, maar onder een stolp zetten met nog wat leuke accessoires, superleuk! Ik vind de rechter kaarsen zelf het leukst.

En tot slot de voorkant van de folder van de Wibra. Ik vind deze broeken echt super stoer. Milan heeft vorig jaar zoiets gehad waar hij helaas uit is gegroeid. De broeken zijn er vanaf maat 92 t/m 134 en kosten maar €7,99!

Dit waren de folderaanbiedingen die ik uit heb gekozen. Zit er iets bij wat je leuk vindt? En wat vind je van deze rubriek? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Nancy
  24 september 2015 / 08:49

  Leuke nieuwe rubriek

 2. 24 september 2015 / 12:39

  Leuke rubriek!
  Ik heb de folders ook enthousiast door zitten bladeren!
  Er stonden wel errug leuke dingen in, vooral in de V&D folder.

 3. 24 september 2015 / 14:38

  De difrax tip is zeker een goede! Ik moet sowieso even een paar back-up spenen halen want ze zijn weer allemaal op miraculeuze wijze verdwenen.

 4. 29 september 2015 / 15:55

  Heel erg leuk, zo kan ik leuke kleding voor mijn jongens spotten zonder al die stomme folders te lezen haha