Home + Mijn zoektocht naar een nieuwe iPhone, welke gaat het worden?

Mijn zoektocht naar een nieuwe iPhone, welke gaat het worden?

Patrick en ik zijn al druk aan het kijken voor een nieuwe telefoon. Hij mag in januari al een nieuwe en ik iets later. Omdat ik met Pat meekijk ben ik er zelf ook al mee bezig en ik moet zeggen dat ik dat stiekem best leuk vind als gadget freak. Maar waar Pat vooral kijkt naar design, kijk ik naar heel andere dingen omdat ik mijn telefoon vaak gebruik voor mijn blog. Hij moet dus wel aan een aantal eisen voldoen…

Grootte van het toestel

Zelf heb ik nu de iPhone 8 Plus. Het is een superfijn toestel en hij heeft mij wat betreft snelheid en geheugen nog nooit in de steek gelaten. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden. Er is echter één maar en dat is dat het toestel voor mij net iets te groot is. Het scherm is heel fijn, maar ik kan hem niet zomaar in mijn broekzak doen. Daarvoor is ‘ie net te groot. Ik heb op mijn cover al zo’n popsocket zitten voor meer grip, maar het is nog steeds niet altijd even handig bij het maken van een foto. Dat ligt aan mij, want de telefoon zelf is echt heel erg fijn.

De iPhone 8 is een slag kleiner en achteraf gezien had deze voor mij denk ik perfect geweest. Hier vind je meer informatie over de iPhone 8 bij KPN.

Wat moet mijn nieuwe iPhone kunnen?

Oké, ik ben al blij met mijn huidige iPhone en dat heeft mede te maken met de lange batterijduur. Dat zoek ik ook in de volgende iPhone. Zo las ik dat de batterij van de iPhone 11 Pro vier uur langer meegaat dan die van de iPhone Xs.

Dat is heel erg fijn, want met mijn gemiddelde schermtijd is een lange batterijduur wel nodig.

Verder, en dat is misschien wel het belangrijkst, is een goede camera onmisbaar. Ik maak veel foto’s met mijn camera, maar de meeste maak ik vooral met mijn telefoon. Zeker de foto’s die ik op social media plaats en gebruik voor de diary. Met de dubbele of zelfs drievoudige camera van de iPhone 11 maak je toffe scherpte/diepte foto’s en is er een telelenscamera zodat je heel ver kunt inzoomen zonder kwaliteit te verliezen. Dat is voor de foto’s voor Mamablogger heel erg fijn. Ik vind mijn eigen Canon G7X camera nog steeds heel fijn, maar een telefoon heb je altijd bij je.

Daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar een telefoon waar ik goede selfies mee kan maken en ook dat is verbeterd bij de iPhone 11 omdat deze een bredere hoek hebben. Hierdoor wordt de selfie wat meer uitgezoomd en zie je ook de omgeving erachter. Misschien kan ik dan wat meer foto’s van mijzelf laten zien, dit doe ik nog steeds te weinig.

Ik werk op een MacBook, heb een iPad en wil ook een nieuwe Apple Watch (ik ben inderdaad fan van gadgets haha). Dat is vooral heel handig, want als ik een foto maak met mijn telefoon, staat deze ook meteen op de MacBook. Dat werkt in ieder geval een heel stuk sneller!

Tot slot willen we ook een goedkoper abonnement en willen we beide iPhones los kopen zodat deze niet meer geregistreerd staan bij het BKR. Dat voelt toch minder fijn en scheelt aanzienlijk in de kosten iedere maand.

Ik denk dat ik mijn keuze al heb gemaakt. Het wordt waarschijnlijk de iPhone 11 in het mintgroen. Wat vind jij belangrijk aan een telefoon?

Dit is een samenwerking.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *