Home + Must Watch | Zo leuk zijn de nieuwe Kerstfilms op Netflix

Must Watch | Zo leuk zijn de nieuwe Kerstfilms op Netflix

Kerstfilms vind ik in de zomer zelfs nog leuk. De afgelopen jaren schreef ik al over de Kerstfilms op Netflix en dit jaar komt Netflix weer met een aantal nieuwe, Netflix original kerstfilms. Ik heb er al een paar gezien en vertel hieronder uitgebreid wat ik ervan vond. Als de nieuwe films uitkomen, plaats ik die reviews meteen hieronder zodat jullie een actueel overzicht hebben.

Holiday in the Wild

Holiday in de Wild kwam op 1 november uit op Netflix en wat meteen een groot succes. Dat ligt zeker aan de acteurs van Rob Lowe en Kristin Davis (uit Sex and the City) zijn niet de minsten. Maar was de film ook leuk?

Kristin speelt huisvrouw Kate die getrouwd is met Drew. Samen hebben ze een zoon; Luke. Ze hebben het goed voor elkaar. Drew heeft een zeer goede baan, Kate houdt thuis alles draaiende en ze wonen in hartje New York. Zoon Luke gaat naar de universiteit en Kate grijpt dat moment aan om samen met Drew op een tweede huwelijksreis te gaan om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Drew heeft echter een andere mededeling: hij wil scheiden. Kate besluit daarom om alleen naar Afrika af te reizen en tijdens een toeristische trip ontmoet ze Derek. Derek werkt al een ranger bij een olifantenweeshuis, maar vliegt ook toeristen rond in een sportvliegtuig om zo wat extra geld te verdienen voor de olifantenopvang.

Kate is geraakt door het werk met de olifanten gaat er zelf ook aan het werk. Hoe dat afloopt zie je in de film. Ik kan natuurlijk niet teveel spoilers weggeven 😉

Ik vond de film verrassend leuk al weten we natuurlijk wel hoe het afloopt. Het werk dat in Afrika voor de olifanten wordt gedaan, maakt het ook een mooie film met een duidelijke boodschap. Dat maakte de film anders dan alle andere kerstfilms. Een lekkere en leuke film om te kijken!

Let it snow

In Let ik Snow staat het leven van verschillende middelbare scholieren uit één dorp centraal. Net als bij Love Actually volgen we verschillende verhalen die vervolgens weer naadloos op elkaar aansluiten. Als er hevige sneeuwbuien vallen is alles in het dorp ontregelt en dat heeft wat gevolgen…

Zo gaat de film onder andere over de vrienden Tobin en Angie die al van kind af aan bevriend zijn met elkaar. Tobin is echter verliefd op Angie en durft dat niet te vertellen.

Dan hebben we Dorrie, een superleuke, stoere, lesbische meid die tot over haar oren verliefd is, maar het niet durft te vertellen. Haar beste vriendin Addie heeft verkering met Jeb, maar is daar heel onzeker over.

Ook zien we Julie. Die verhaallijn vond ik het meest leuk en ontroerend. Zij woont samen met haar moeder en opa en haar moeder is ernstig ziek. Het zou haar laatste Kerst kunnen zijn. In de trein ontmoet ze popster Stuart die snakt naar een dagje in de normale wereld in plaats van in de tourbus. Tot hun grote verbazing hebben ze een superleuke dag met elkaar, maar dan moet Stuart weer op tour.

Ook deze film was anders dan de films van vorig jaar, maar hij was leuk en in veel gevallen ook geloofwaardig.

Dit waren de eerste twee kerstfilms van 2019 op Netflix. De films die binnenkort uitkomen kijk ik natuurlijk ook en die reviews verschijnen dan hieronder. Ik zal op social media vervolgens een update plaatsen.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. 14 november 2019 / 07:58

    Holiday in the wild vond ik heel erg leuk! Ik ben een fan van olifanten, dus het was echt verrassend dat het daar over ging! Wist het niet omdat ik hem gewoon aanzette. Maar heerlijk om te kijken!
    Let it snow heb ik na een half uur uitgezet😬.. Ik kwam daar echt niet do doorheen.. Ik zit echt nooit films uit, maar ik vond het zo vermoeiend om te kijken. Weet niet of dat kwam omdat ik hem te saai vond of te kinderachtig ofzo..