Home + Lijstje van de Week | 6x budgetkoopjes bij Action

Lijstje van de Week | 6x budgetkoopjes bij Action

De vorige Action koopjes deelde ik al een tijd geleden en het was bijna net zo lang geleden dat ik daar voor het laatst was. Hoog tijd om weer eens een rondje door de winkel te maken en de leukste koopjes meteen met jullie te delen. Dit keer zes budgetkoopjes voor zowel jou als voor de kinderen, waaronder een zand- en water trolley die deze vakantie onmisbaar wordt!

1. Zand- en water trolley voor kinderen

Hoe leuk zijn deze trolleys in de vorm van een walvis? Gevuld met speeltjes voor op het strand en bij het zwembad of het zwembadje in de tuin. Ideaal mee te nemen door het kleine formaat en onmisbaar deze zomervakantie.

  • Prijs: €6,95

2. Mooie, pastelkleurige kaarsen

Bij een overzicht van budgetkoopjes van de Action kunnen kaarsen bijna niet ontbreken, want die zijn er altijd zo leuk! Dat geldt ook voor deze gekleurde kaarsen. Vooral de pastelkleurige stompkaarsen vind ik prachtig. Heel zomers en vrolijk!

Tip: pak een paar kaarsen bij elkaar in als bedankje voor de juf en bedank haar voor alle gezelligheid en de hoeveelheid lichtpuntjes van het afgelopen schooljaar!

  • Prijs stompkaarsen: €1,42
  • Prijs dinerkaarsen: €1,69 per 4

3. Panterprint schoolagenda

Ik ben verliefd op deze schoolagenda. Heb ik natuurlijk helemaal niet meer nodig voor school, maar deze zou prima kunnen als gezinsagenda voor het nieuwe schooljaar. Neerleggen op een centrale plek (bij ons is dat het kastje in de gang) en daar alle belangrijke schooldingen in schrijven. Ik vind het een goede reden om deze te kopen, haha.

  • Prijs: €3,39

4. Markeerstiften

Nog zoiets leuks: ik heb helemaal geen markeerstiften nodig, maar voor deze verzin ik wel iets, want ze zijn toch te schattig? Ook leuk om cadeau te geven voor het nieuwe schooljaar of aan iemand die een nieuwe studie begint. Ach, deze komen eigenlijk altijd van pas.

  • Prijs mini markeerstiften 6 stuks: €0,89
  • Prijs markeerstiften 8 stuks: €1,39

5. Houten schilderen op nummer

Het weer is de afgelopen weken niet heel denderend geweest. Dan is het leuk om iets creatiefs te doen. Voor jezelf, maar misschien ook met je dochter. Deze houten ‘schilderen op nummer’ vond ik zo leuk, zeker om daarna op te hangen op je werkkamer of op de kamer van je dochter. En met recht een budgetkoopje, want ze zijn supergoedkoop!

  • Prijs: €1,99

6. Hair booster

Tot slot deze hair boosters. Als het eindelijk zomer wordt je hebt gezwommen en van de zon hebt genoten, dan kan je haar wel een oppepper gebruiken. Deze zien er niet alleen leuk uit, ze ruiken ook heerlijk én geven je haar een boost. Handig om alvast in huis te hebben of mee te nemen op vakantie, want ze zijn lekker klein.

  • Prijs: €2,95

Dit waren de leukste budgetkoopjes die ik spotte bij Action. Welke vond jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *