Home + Budgettip | Puzzelboekjes en educatieve boekjes voor kinderen bij Wibra

Budgettip | Puzzelboekjes en educatieve boekjes voor kinderen bij Wibra

Over een paar weken is het zomervakantie en die zijn we al een beetje aan het voorbereiden. We gaan dit jaar niet op vakantie omdat we een nieuw huis hebben gekocht, maar we gaan er natuurlijk wel wat gezelligs van maken. Zo hebben we een budget om leuke dingen te doen, halen we alvast houdbare tussendoortjes en pakjes drinken in huis en ik heb een lijstje met mogelijke uitjes gemaakt. Maar er zullen ook lekkere hangdagen tussen zitten en momenten waarop de jongens lekker hun eigen gang gaan. En voor jongere kinderen heb ik dan een hele leuke budgettip voor je: puzzelboekjes en educatieve boekjes voor kinderen van Wibra!

Puzzelboekjes kinderen bij Wibra

Geef Floris een woordzoeker en hij er is er een hele tijd druk mee, zo leuk vindt hij het. En andere puzzels vindt hij vast net zo leuk, als ze maar passen bij zijn leeftijd. Daarom werd ik zo enthousiast van de puzzelboekjes voor kinderen van Wibra. Deze zijn van’Puzzelsport’. Ik kocht er drie voor verschillende leeftijden, maar hij valt hier precies tussen:

  • 4 t/m 6 jaar
  • 6 t/m 8 jaar
  • 6 t/m 10 jaar

Er was ook nog een puzzelboekje voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. Nu zal misschien niet alles even makkelijk voor hem zijn, maar een beetje uitdaging mag wel. Dit soort boekjes zijn natuurlijk perfect voor in de auto, op het strand of aan het zwembad of tijdens een lekkere dag in de tuin. Ze kunnen eigenlijk altijd 😉

De boekjes bestaan uit 96 pagina’s, dus de kids zijn er wel even druk mee. Je betaalt €2,99 per boekje. Veel goedkoper van een vakantieboek of doe-boek, maar net zo leuk!

Educatieve boekjes 6+ bij Wibra

Dan deze leuke, educatieve boekjes met stickers. Vindt Floris helemaal fantastisch en we hopen zo dat hij spelenderwijs toch lekker blijft leren. Het is vakantie en dan zijn we daar niet streng op, maar als het spelenderwijs kan, stimuleren we dat zeker wel. Wat betreft lezen zijn we overigens iets strenger, dat stimuleren we zeker wel. Deze leuke boekjes zijn voor kinderen van 6 jaar en ouder en kosten maar €0,99 per stuk!

Ik heb deze puzzelboekjes en educatieve boekjes in de kast gelegd en in de vakantie halen we ze eruit. Anders zijn ze voor de vakantie al vol, haha. Ze zijn echt heel leuk dus wat mij betreft mogen deze niet ontbreken deze vakantie.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *