Home + Mama’s Musthaves | Mijn favorieten van de afgelopen periode

Mama’s Musthaves | Mijn favorieten van de afgelopen periode

De zon schijnt, we kunnen weer wat meer ondernemen en tegelijkertijd hebben we de afgelopen periode ook genoten van het samenzijn en het rommelen in huis en in de tuin. We hebben bijvoorbeeld de veranda gezellig gemaakt en ik ontdekte nieuwe favorieten. Welke dat zijn lees je in deze nieuwe Mama’s Musthaves!

Vakjesbord Wibra

Wie kent hem inmiddels niet, het vakjesbord van Wibra? We zien hem regelmatig voorbij komen op Instagram en uiteindelijk besloot ik hem zelf ook te kopen. Hij kost maar €1,79 en we hebben er al heel wat plezier van gehad!

Toen ik hem kocht hadden ze alleen nog maar een blauwe, maar inmiddels zag ik alweer meer kleuren in de winkel liggen. Op de bovenste foto zie je de schaal die ik aan Milan en een vriendje en vriendinnetje gaf die kwamen spelen. Floris at er ook van mee en ik pikte ook wat blokjes kaas. De kinderen vinden het geweldig en eten zo al snel wat gezonde snacks. En als je er een chipje bij legt hebben ze niet eens door dat er wat gezonds bij ligt 😉 Kortom, dit bord is onmisbaar bij ons in de tuin.

Nieuwe jurk

Gisteren liet ik deze nieuwe jurk al zien en wat is hij fijn! Hij is lang en heerlijk luchtig en ik vind hem oprecht mooi staan. Deze zal ik nog heel vaal dragen tijdens de zomer.

Broek Only Carmakoma

Nog een kledingstuk. Ik kocht laatst deze broek van Only Carmakoma en wat is ‘ie fijn! Hij zit als een pyjamabroek, kleed af en kan zowel netjes als sportief worden gedragen. Dikke aanrader! Ik kocht deze bij Wehkamp en je vindt hem hier.

Spullen veranda/overkapping

Ik heb het al een aantal keren laten zien, maar ik ben zo blij mee de spulletjes die we hebben gekocht om de veranda in te richten. Het is gezellig geworden we zitten er graag. Voor het eerst in al die jaren voel ik mij fijn en op mijn gemak in onze tuin en dat is echt heel wat waard. Dat lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het echt niet. Gelukkig hebben we ook heel veel leuke buren en met elkaar maken we het gezellig en hoe! Dit is nu echt ons plekje geworden.

 

Roundies in de tuin

Nog meer voor in de tuin! Ik kocht deze roundies pas en inmiddels hangen ze aan de schutting. Ze zijn waterbestendig dus kunnen buiten worden opgehangen. We hadden nog een loos stukje in de tuin waarvan we niet zo goed weten wat we met die hoek gaan doen. Inmiddels staan er twee hoge potten met mooie planten en daarboven heeft Patrick deze roundies opgehangen. Deze heb ik overigens gekocht bij Hip Thuys (geen spon).

iPhone 11

Ik heb een nieuwe iPhone 11 gekocht en ik ben er zo onwijs blij mee! Vooral met de camera, want die is echt stukken beter dan die van mijn iPhone 8+. Verder is hij licht, is het scherm wat groter en is hij net zo fijn als altijd. Patrick kocht er eerder dit jaar al eentje en nu heb ik er ook één los gekocht. We hebben een nieuw sim only abonnement afgesloten en zijn nu stukken goedkoper uit per maand, ook een voordeel.

Mama Leest

Deze tip deelde ik eerder al met jullie: het nieuwe magazine Mama Leest. Een prachtig vormgegeven en dik magazine voor moeders met vooral heel veel leuke tips om te doen met je kinderen. Wat mij betreft echt een aanwinst tussen alle magazines die er al zijn voor moeders en ik kijk nu al uit naar de volgende editie.

Onze nieuwe geurtjes van Zadig & Voltaire

Deze hoort zeker thuis tussen mijn favorieten, want ik ben helemaal weg van dit geurtje. Pat en ik hadden allebei een nieuwe nodig en we besloten ons eens te laten adviseren in plaats van onze vertrouwde luchtjes te kopen. We wilden iets fris en zomers wat je lang blijft ruiken. Het geurtje van Zadig & Voltaire werd ons geadviseerd en hij ruikt echt heerlijk. Fris, vrolijk én je blijft hem lang ruiken.

Deze fijne boeken!

Drie boeken speciaal voor moeders. Mom You Can gaat over werkende moeders, Dagboek van een verloskundige spreekt voor zich 😉 en Handboek Vroeggeboorte is een informatief boek wanneer je te maken krijgt met vroeggeboorte. Over deze boeken verschijnt binnenkort een uitgebreide review.

Je shopt ze alvast hieronder:

Sweet Magnolias op Netflix

Ik heb een nieuwe Netflix verslaving hoor. Of eigenlijk had ik een nieuwe verslaving, want ik heb het hele seizoen inmiddels uitgekeken, wat een heerlijke serie is dit zeg! De serie gaat over drie vriendinnen: Maddie, Helen en Dana Sue. Ze zijn al heel wat jaren vriendinnen en worden de Sweet Magnolias genoemd. Maddie zit middenin een scheiding omdat haar man zijn assistente zwanger heeft gemaakt, Helen heeft haar issues en Dana Sue maakt van alles mee met haar dochter en in haar restaurant. Het kijkt heerlijk weg en het einde is ontzettend spannend. Dikke, vette aanrader!

Dit was mijn lijstje met favorieten. Ik hoop dat je van leuke tips heb kunnen voorzien en dat er wat tussen zit wat straks misschien ook wel jouw favoriet is. Heb jij bepaalde favorieten zoals een merk of kledingstuk?

Laat jouw favorieten weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *