Home + Mama’s Musthaves | De HEMA Beauty Stackers zijn terug van weggeweest!

Mama’s Musthaves | De HEMA Beauty Stackers zijn terug van weggeweest!

Afgelopen week ging ik al terug in de tijd en had ik het over de kledingtrends die ik droeg in de jaren ’90 en ’00. Diezelfde dag zag ik dat HEMA de stapelbare Beauty Stackers weer verkoopt nadat ze heel wat jaren geleden uit de winkels verdwenen. Misschien gaat bij het horen van de naam Beauty Stackers niet meteen een belletje rinkelen, maar als ik zeg dat dat die doorzichtige, ronde doosjes met lipgloss en eye cream zijn die je op elkaar kunt draaien, herinner je ze vast wel. Anno 2020 zijn de stackers vegan en ik heb alweer een torentje gekocht ?

Ik stapelde wat af

Ik stapelde vroeger heel wat stackers op elkaar. Die hele stapel paste maar net in mijn toilettas en sleepte ik overal mee naartoe. Hij zat in mijn rugzak naar school, maar ik had hem ook bij me met het uitgaan. Althans, toen nam ik de kleuren mee die ik nodig had. Ik draaide alles op elkaar; zowel de lipgloss als de eye cream.

Na een tijdje verdwenen ze bij HEMA en ging ik op zoek naar alternatieven. Vervolgens vergeet je ze totdat je ze opeens weer voorbij ziet komen…

De vegan Beauty Stackers!

Er zijn nu zes verschillende beauty stackers: twee met lipcrème, twee met eye cream, één met losse eye powder en één blush & glow variant. Zelf kocht ik deze eye cream stacker bruin, maar ik wil ook heel graag die met lipcrème roze. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word hier echt heel erg blij van. Het doet mij niet alleen denken aan vroeger, maar ik vind ze ook oprecht fijn en praktisch. Ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg of naar het werk. Geen toilettassen met make-up, maar gewoon een torentje ? Je vindt alle varianten overigens ook online op de website van HEMA.

Alle beauty stackers bevatten drie kleuren én ze zijn allemaal vegan. Dit betekent dat er geen grondstoffen van dierlijke oorsprong zijn gebruikt. Hoe mooi is dat?!

Het moge duidelijk zijn, ik ben fan en heel erg blij dat ze weer terug zijn van weggeweest. Ik word gewoon blij van al die vrolijke kleurtjes en hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Wat mij betreft is dit met recht een Mama’s Musthave. Sowieso een musthave overigens, ook wanneer je geen moeder bent ?

Had jij deze beauty stackers vroeger ook? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie