Home + Lifestyle | Mijn favoriete tijdschriften

Lifestyle | Mijn favoriete tijdschriften

Vroeger kreeg je mij bijna niet gelukkiger dan met een heerlijk boek of een stapel tijdschriften. Nog steeds eigenlijk, maar ik gun mijzelf er te weinig tijd voor. Ik heb nog heel wat nieuwe boeken en tijdschriften liggen en keer op keer neem ik mijzelf voor om in het weekend een paar uurtjes op de bank te kruipen en lekker te gaan lezen. Hele weekenden gaan voorbij zonder dat dat gebeurd is haha. Doe ik helemaal zelf hoor, maar ik zou mijzelf eens wat meer rust moeten gunnen. Als ik er dan lekker voor ga zitten, zijn dit mijn favoriete tijdschriften.

Moeder & Kind

Om te beginnen vind ik tijdschriften voor moeders echt heerlijk om te lezen. Het is vaak herkenbaar, het inspireert en het helpt mij aan nieuwe onderwerpen voor Mamablogger. Ik heb weleens op een zondagmiddag met een stapeltje van dit soort tijdschriften aan de eettafel gezeten om onderwerpen te bedenken voor Mamablogger. Ik nam ze niet één op één over, maar sommige artikelen riepen vragen op of ik moest ergens anders aan denken wat dan weer een nieuw onderwerp vormde voor de blog. Hoe dan ook, zelfs nu de kinderen ouder worden, vind ik het nog steeds heerlijk om te lezen.

Reizen

Vroeger liep ik er met een grote boog omheen: tijdschriften over reizen. Inmiddels is dat wel anders, want we gaan steeds vaker op pad en ik kan na jaren van heimwee weer heerlijk genieten van vakanties. Ook dit soort tijdschriften bieden inspiratie en er staan vaak heel veel leuke uittips in. Vooral het magazine over de Wadden bood inspiratie voor Texel. Het was voor mij de eerste keer op een Waddeneiland en ik ben verliefd geworden op Texel. Nu heb ik alleen maar zin om de andere Waddeneilanden ook te gaan ontdekken.

Leren over schrijven

Wat ik stiekem ook heel erg leuk vind zijn tijdschriften over tekst schrijven. Ik leer van de tips die ik dan weer toepas voor Mamablogger, maar ook voor de teksten die ik schrijf voor mijn werk. De voorbeelden bieden vooral inspiratie voor content voor mijn werk. Ik lees deze nooit van A tot Z, maar pik vooral de onderwerpen eruit die ik het meest interessant vind.

Lifestyle tijdschriften

Tot slot de lifestyle tijdschriften. Ik ben een groot fan van de Flair (vond de Vlaamse versie ook altijd leuk), maar lees ook steeds vaker de Happinez of Psychologie magazine. Ik vind dat oprecht superleuk en interessant. Ik ben veel bezig met zelfontwikkeling en dit soort tijdschriften dragen daar zeker aan bij.

Dit zijn mijn favorieten, wat zijn jullie favoriete tijdschriften?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *