Home + Lifestyle | Deze apps delen Patrick en ik samen

Lifestyle | Deze apps delen Patrick en ik samen

Afgelopen week realiseerde ik mij dat Patrick en ik heel wat apps delen om alles net wat gemakkelijker te laten verlopen thuis. Denk aan de apps van school en de peuterspeelzaal, maar ook financiële apps en natuurlijk onze gezamenlijke agenda. Welke apps wij delen lees je hieronder, het zijn er best veel!

Voor de kinderen

Voor de kinderen hebben we een school app (bij ons is dat Social Schools, heel fijne app) en de app van de peuterspeelzaal. Hier krijgen we alle meldingen en foto’s op en het fijn dat we die allebei krijgen. Nog een paar weken, dan gaat de app van de peuterspeelzaal eraf en blijft alleen Social Schools over.

De T-mobile app hebben we om Milans abonnement in de gaten te houden. Die van ons staan er ook in, maar die bedragen zijn altijd gelijk.

Voor het gezin

Voor het gezin houden we een gezamenlijke agenda bij. Ik heb in 2019 over onze digitale agenda app geschreven en die gebruiken we nog steeds. Deze bevalt ons goed en laatst heb ik alle afspraken gerubriceerd en een nieuw kleurtje gegeven zodat ze wat meer opvallen. We zetten daar al onze afspraken en plannen in en zien dan realtime hoe de agenda er uit ziet. Heel handig wanneer één van ons een afspraak wil maken. Als de één wat in de agenda zet, krijgt de ander direct een melding, ook heel fijn!

Bankieren

De bankieren apps delen we ook. Zelfs die van mijn zakelijke rekening. Verder delen we de Peaks app. Dat is ook handig, want zo sparen we samen ons wisselgeld op één rekening en loopt het harder op. Voor de jongens hebben we onlangs een Peaks rekening geopend, deze staan op ons account en kunnen we dus altijd inzien.

Reizen en uitjes

De enige app die we delen wat betreft reizen en uitjes is de Parkmobile app. Die gebruiken we al heel lang, maar het blijft een fijne app. Ik zou niet weten wat we zonder zouden moeten.

Series kijken

We kijken eigenlijk zelden series op onze telefoons, maar toch delen we de Netflix en Videoland app. Wel heel handig wanneer we uit eten gaan en Floris het zat wordt. Zo kunnen we hem toch een beetje zoet houden ?.

Muziek luisteren

En we delen onze Spotify app! Wel ieder met een eigen afspeellijst en Milan heeft ook een eigen afspeellijst. Binnenkort maken we weer een heel lange autorit en zullen we Spotify wel een paar uurtjes aan hebben. Om vervolgens te discussiëren welke afspeellijst leuker is haha.

Praktisch

Tot slot nog wat praktische apps die we delen: die van Ring voor de deurbel, het bewonersportal van onze wijk (met allerlei nieuws) en de app waarmee we onze lampen aan en uit kunnen zetten, al gebruik ik die laatste bijna niet. Ook kan Patrick bij mijn mail en houd hij deze ook in de gaten.

Verder delen we ook heel veel niet. Zo is Pat van de spelletjes, wat ik echt zonde van mijn tijd vind. Daar zullen we het nooit over eens worden haha. Aan de andere kant heb ik veel apps voor Mamablogger en bewerk ik graag foto’s en daar hoeft hij dan weer niets mee.

Deel jij veel apps met jouw partner? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

 

 

ComputerComputer

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *