Home + Kidsfashion| sporty jongensbroeken bij Otto!

Kidsfashion| sporty jongensbroeken bij Otto!

Op de één of andere manier blijf ik broeken voor M kopen. Niet alleen omdat hij best hard in de lengte groeit, maar omdat ik broeken zo leuk vind! Ik denk dat de meeste moeders juist iets hebben met leuke shirts, sweaters en vesten, maar ik ben gek op broeken. Met of zonder printjes of juist leggings, de broek is de basis en bepaalt eigenlijk de hele outfit.

Ik kijk altijd eerst naar welke broek M die dag draagt en daarna kijk ik naar wat hij erop draagt. Naast dat broeken natuurlijk leuk moeten zijn is het belangrijk dat ze van een goede kwaliteit zijn. Ze spelen namelijk op het schoolplein, op de grond in de bouwhoek, vallen eens een keer van hun fiets of doen er iets anders mee waardoor er op onverklaarbare wijze een gat in de knie zou kunnen komen. Naast de kwaliteit wil ik er ook niet teveel voor hoeven betalen. Ze groeien immers best hard. En hoewel ik best eens wat meer betaal voor een stuk geldt dat voor het overgrote deel niet.

Ik shop veel online en kwam tijdens mijn zoektocht uit bij Otto. Ik was op zoek naar sportieve broeken voor M. Ik ben erg fan van leuke sweatpants zoals je al vaker voorbij hebt zien komen in M’s outfits.

Bij Otto heb ik er in ieder geval heel veel gevonden! Ik deel mijn favorieten met je:

Deze broek is van Converse. Je kunt hem dragen met sneakers, maar wil je het wat netter houden, draag er dan leuke hoge schoentjes onder en erop een blousje met een sweater of vest.

Dit is een superleuk broekje van Name-it. Leuke details en door de kleur en stof overal mee te combineren. M heeft ook zo’n broekje. De ene keer draag hij hem met een sweater, maar ook een print shirtje met daarop een colbert is heel gaaf!

Om Adidas kunnen we dit seizoen niet heen, ook niet voor kinderen. Ook deze sweatpants komt bij Otto vandaan. Ik zou hem combineren met fel gekleurde sokken die je iets over de pijp draagt. Leuke hoge schoentjes eronder en erop iets wat goed matcht met de sokken. Dit kan een sweater of een vest zijn. Dan heb je een heerlijke outfit voor bijvoorbeeld een wandeling door het bos.

Deze broek is niet gemaakt van sweatstof, maar is wel net zo comfortabel. Combineer dit broekje met de bijvoorbeeld de Adidas Superstar sneakers, een witte longsleeve en een spijkerjasje en jouw mannetje is ready to go!

Welke is jouw favoriet?

Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *