Home + De winnaar van de Ballorig kaarten is…

De winnaar van de Ballorig kaarten is…

Wat was het leuk om de reacties te lezen bij de winactie van de Ballorig kaarten! Wat leuk dat ook mensen die nog helemaal niet bij Ballorig geweest waren, nu toch eens een kijkje willen gaan nemen.

Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen. Zeker bij zo’n onstuimige dag als we afgelopen zondag hadden. De kinderen vermaken zich wel 😉

Toch kunnen kan ik maar aan één iemand de kaarten geven. En dit is geworden….

 

Ilona! Wil je mij even mailen op info@mariscakenter.nl? Dan kan ik de kaarten naar je opsturen! Laat je mij dan nog wel even weten hoe het was? Ik hoop in ieder geval dat je kinderen nu geen voeten kneuzen 😉

En heb je niet gewonnen? Binnenkort volgt er weer een leuke winactie!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie