Home + Musthave| Thomas de trein speeltafel!

Musthave| Thomas de trein speeltafel!

Dat M een fan is Thomas de Stoomlocomotief is geen geheim meer. Eigenlijk zijn er in huize Kenter een soort topics wat betreft speelgoed en de ene week is één trending en de andere week is het weer wat anders. Zo hebben we dus Thomas, Peppa Big, Bob de Bouwer en niet te vergeten LEGO.

Het is wel verdeeld. De LEGO tafel en de Peppa spullen staan beneden en de Thomas en Bob de Bouwer spullen staan op zijn kamer. Dat is prima zo, want M speelt steeds vaker op zijn kamer. De leeftijd van zelf willen spelen op zijn eigen kamer begint nu langzamerhand wel te komen. Momenteel zijn Thomas en de LEGO favoriet.

Wij hebben ervoor gekozen om dan wel verzamelingen compleet te maken. Het is niet zo dat wanneer M dus veel LEGO heeft, we opeens overgaan op Playmobil. Dit om te voorkomen dat we straks niet meer weten wat hij nu precies heeft en om het voor hem leuker te maken. We merken dat hij ook echt dingen spaart nu en heel bewust is van wat hij heeft.

Vorige week waren we een middagje shoppen in Rotterdam en daar liepen we langs de Toys XL. M wil daar altijd even “kijken”. Wij benadrukken dat het dan inderdaad bij kijken blijft, want als het aan M ligt kopen we de hele winkel leeg 😉 Maar goed, we liepen dus langs de etalage en daar zagen we een supergave Thomas de trein speeltafel. M was meteen fan en wij stiekem ook, maar dat lieten we, heel cool, niet merken.

Eenmaal thuis hebben we gekeken of hij ook online te krijgen was om prijzen te vergelijken. Ik geef toe, wij waren echt wel een beetje verliefd op die tafel. Dit was namelijk ideaal om al (in ieder geval de meesten) die treinbanen van M op kwijt te kunnen en hij kan eraan spelen in plaats van de hele tijd op de grond te moeten zitten/liggen.

Nou, online was er niets te vinden op wat tafels op Marktplaats na. Deze waren duurder en niet zo groot als deze. Deze was echter nergens te vinden.

Vrijdagavond hebben we toch besloten deze te kopen voor M. Eerst maar even de winkel gebeld en ze hadden er nog wel een paar. Dus hup, weer in de auto met een dolenthousiaste M achterin, en we hebben hem gekocht. En wij vinden hem eigenlijk net zo leuk 😉

Thomas de trein, thomas de Stoomlocomotief, speeltafel, mamablogger, Marisca Kenter, Toys XL,

De tafel is dus gekocht bij Toys XL en kost €79,95. Uiteindelijk heb ik hem wel gevonden in een webshop waar hij niet meer voorradig is. Daar kostte de tafel maar liefst €250! Een heel leuke tafel voor de echte Thomas fan en staat garant voor uren speelplezier!

Wat vind je ervan?

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 30 maart 2015 / 10:50

  Super leuk zeg! Wij hebben ook een grote Thomasfan in huis :D. En de prijs valt me reuze mee! (en woensdag komt de kinderbijslag 😮 😉 Eens even met m’n man bespreken vanavond..

  • 30 maart 2015 / 11:10

   Haha, gewoon doen 😉 Hij is echt heel erg leuk en lekker praktisch ook, want niet alles slingert meer over de grond. En de tafel heeft de juiste hoogte waardoor ze er al snel mee kunnen spelen. Laat je het me weten of je hem ook gekocht hebt?

   • 7 juli 2015 / 11:35

    Helemaal niet meer gereageerd.. We hebben hem niet gekocht. Achteraf gezien maar goed ook, want het enthousiasme voor Thomas is de laatste maanden erg afgenomen. Dat vind ik heel jammer 🙁