Home + Hoe vind je het interieur dat écht bij jou past?

Hoe vind je het interieur dat écht bij jou past?

Stel, je gaat verhuizen en je wilt eigenlijk eens helemaal opnieuw beginnen. Je hebt je oude meubels weggedaan of aan iemand anders verkocht of gegeven, en je wilt gewoon met nieuw meubilair een frisse start maken. Of je nu naar een bestaande woning gaat of gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning, je komt altijd voor aankopen te staan. Wil je echt een compleet nieuw interieur? Dan is het belangrijk om te ontdekken welke interieurstijl goed bij jou past, maar hoe doe je dat? Hieronder vind je een aantal tips die je op weg helpen!

1. Ontdek de vele merken in de wereld van interieur

Als het gaat om het interieur, dan zijn er tal van merken om te gaan ontdekken. Beperk jezelf niet tot één merk of stijl wanneer je meubels en decoraties voor je huis uitkiest. De sfeer van een persoonlijk interieur ligt in de mix van verschillende elementen die samen een harmonieus geheel vormen. Door meubels van meerdere merken te ontdekken open je een wereld van mogelijkheden. Laat je bijvoorbeeld eens inspireren door de Passe Partout meubels. Mix en match verschillende stijlen, texturen en kleuren om een unieke ruimte te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Bedenk je ook dat je in geen geval vast zit aan een enkel merk. Er zijn veel merken die goed met elkaar te combineren zijn, waardoor je helemaal van je eigen smaak en voorkeur uit kunt gaan.

2. Vind combinaties die bij je persoonlijkheid en behoeften passen

Jouw huis moet een plek zijn waar je je volledig op je gemak voelt. Je moet je er lekker voelen, je moet er helemaal jezelf kunnen zijn en de ontspanning vinden die je nodig hebt na een lange dag. Dit betekent dat je interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook moet voldoen aan je praktische behoeften. Houd rekening met je levensstijl wanneer je meubels en decoraties kiest. Ben je iemand die graag vrienden en familie ontvangt? Kies dan voor een ruime en uitnodigende zithoek. Werk je vaak vanuit huis? Zorg dan voor een comfortabele en goed georganiseerde werkruimte. Door meubels en decoraties te kiezen die aansluiten bij je persoonlijkheid en levensstijl, creëer je een ruimte waar je je niet alleen lekker in voelt, maar die ook echt functioneel is voor jou.

3. Ontdek de mogelijkheden van 3D Interieuradvies

Met de vooruitgang in technologie is het nu makkelijker dan ooit om een voorproefje te krijgen van hoe je huis eruit zou kunnen zien, voordat je ook maar één meubelstuk koopt. Een 3D interieuradvies biedt je de mogelijkheid om verschillende inrichtingen en stijlen in je eigen ruimte te visualiseren. Dit kan je goed helpen bij het maken van beslissingen en bij het voorkomen van kostbare fouten. Het is een mooie tool om te experimenteren met kleuren, meubelarrangementen en decoraties, zodat je een interieur kunt samenstellen dat perfect bij je past. Doordat je alles makkelijk kunt bekijken in 3D, ontstaat er ook direct een duidelijk gevoel van welke sfeer er wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om te ontdekken waar jij je nu echt in thuis voelt.


liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *