Home + Gratis aanvragen: de Ouders van Nu schooltas!

Gratis aanvragen: de Ouders van Nu schooltas!

Heb jij een kind dat op de basisschool zit? Dan weet je dat vanaf nu de kinderen steeds duurder worden 😉 Ik merk dat in ieder geval wel met Milan. Het zit hem in kleine dingetjes die steeds verder oplopen. Gymkleren, een sportclub of muziekles (Milan heeft inmiddels besloten dat hij op voetbal wil), steeds meer feestjes, een eigen kinderfeestje en ga zo maar door.

Daarnaast gaan de laatste vier maanden van 2015 bijna in en dat betekent dat de dure decembermaand ook al voor de deur staat te trappelen (om alvast maar in Sinterklaas stemming te komen haha). Nee hoor, alle gekheid op een stokje. Het is gewoon een feit dat het steeds duurder wordt en dan is het juist zo leuk om een gratis (!) actie met jullie te delen.

Ik heb bewust nog even gewacht met deze blogpost omdat ik even wilde uitvogelen hoe het precies zat en of ik hem misschien al op kon halen.  Afgelopen donderdag heb ik namelijk voor Milan de Ouders van Nu schooltas aangevraagd.

Het gaat hier om een leuke samenwerking tussen Ouders van Nu en Bruna en het werkt als volgt: Ouders van Nu geeft alle kinderen die bijna naar de basisschool gaan (vanaf 3,5 jaar) en kinderen die al op de basisschool zitten een gratis schooltas cadeau die gevuld is met leuke cadeautjes. Je vraagt de tas hier aan. Je kunt overigens de tas meteen voor meerdere kinderen tegelijk aan vragen. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail waarin staat dat je binnenkort een ophaalkaart ontvangt waarmee je dus in een Bruna filiaal de tas op kunt halen.

Het is nu zondag en ik heb nog geen kaart ontvangen, maar dat komt echt wel goed, je hebt immers al een bevestigingsmail ontvangen. Bij Bruna kun je kiezen uit twee verschillende kleuren. En die tas is dan weer een ideale gymtas!

Wat er in de tas zit vertel ik nog even niet 😉

Ik zou hem in ieder geval wel even aanvragen of misschien heb je dat al gedaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 30 augustus 2015 / 07:44

  Heb hem gelijk even aangevraagd! Goede tip! Ben benieuwd!

 2. 31 augustus 2015 / 00:41

  Wat leuk! Ik heb hem aangevraagd. Ben heel benieuwd…

 3. Oma Leny van Wattum
  17 maart 2016 / 17:53

  Ik zou ze graag voor mijn kleindochters(tweeling)willen aanvragen , dus graag twee