Home + Blog Lonneke| Home sweet home!

Blog Lonneke| Home sweet home!

Vorige week heb je “onze” Lonneke een weekje moeten missen omdat zij genoot van een welverdiende vakantie in Italië. Gelukkig is zij weer home sweet home en vertelt ze over deze heerlijk tijd met z’n drietjes. Oh ja, er zijn ook nieuwe plannen en er is een groot besluit genomen! Lees je mee? 

Home sweet home!

We zijn weer thuis, terug van een super en hele relaxte vakantie in Italië. Het was echt genieten met elkaar, wat is het toch fijn om volop quality time met zijn drietjes te hebben. Alle aandacht voor Luca, geen gestress om ergens op tijd te komen, constant buiten leven. Mark genoot er ook van om even lekker veel tijd met de kleine door te brengen. Er was zo goed als geen wifi op het park te vinden, dus we moesten het allemaal echt even loslaten. De eerste dagen was stiekem toch een beetje afkicken ;-), maar uiteindelijk beviel het best goed. Mocht je willen weten hoe onze vakantie is geweest en waar we ons bevonden, dan staat er op Kindermusthaves een blog met alle ins and outs!

Op dit moment regent het pijpenstelen, dat is altijd wel een beetje een domper na 2 weken in de zon te hebben doorgebracht. Luca moet ook even wennen om weer thuis te zijn, hij wil graag buitenspelen, maar het weer werkt niet echt mee. Ook mist Luca zijn vakantie vriendinnetje, hij kijkt de hele tijd naar hun filmpje en foto’s op mijn Iphone. Het afscheid tussen mijn boefje en de kleine Elise was een tranentrekker, zoooo schattig! Maar goed, terug naar hier. Aangezien ik geen zin heb om me vandaag direct weer in een lange broek en trui te hijsen, sluit ik me fijn een dagje in huis op, lekker even Wes en Yo bij Linda terugkijken, uiteraard liggen er bergen was te wachten en ik heb enorm veel zin om weer hard voor Kindermusthaves aan de gang te gaan! Tijdens mijn vakantie is dat allemaal gewoon op volle snelheid doorgegaan en dus heb ik veel om in te halen.

Zoals jullie wellicht al een keer hebben gelezen, werk ik naast Kindermusthaves ook nog 24 uur in de week bij een Projectmanagementbureau. Toen Lieke en ik een paar maanden geleden startten met Kindermusthaves, hadden we niet durven hopen dat het zo aan zou slaan. Erg leuk natuurlijk en ongemerkt ging er ook steeds meer tijd inzitten en werd het steeds lastiger combineren met mijn andere baan. Tijd om een keuze te maken…en die was niet moeilijk! Ik haal zoveel energie, lol en adrenaline uit ons eigen ‘project’ dat ik niks liever wil dan me hier 100% voor te gaan inzetten. En dat gaat vanaf 1 september dus ook gebeuren. Spannend en onwijs leuk! Er liggen nog zoveel ideeën en kansen op ons te wachten, het is tijd om volop aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

Dag zomervakantie, tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 augustus 2015 / 12:39

    Go Lonneke en Lieke!! Wat leuk om te lezen dat je je totaal gaat wijden aan Kindermusthaves! Weer een heel leuk blog! Net zoals het blog over Italië! Xxx