Home + Geld & Budget | Dit hebben we gespaard in juli 2022

Geld & Budget | Dit hebben we gespaard in juli 2022

Juli was op financieel gebied een vrij rustige maand. Er waren geen grote uitgaven in de zin dat we een onverwachte rekening kregen bijvoorbeeld. Al moet ik dat nu even afkloppen omdat ik deze intro nog voor eind juli schrijf 😉 Toch hadden we graag meer willen sparen dan we uiteindelijk hebben gedaan. Kijk je mee naar wat je hebben gespaard in juli 2022?

Minder gespaard dan gehoopt in juli 2022

Vorige maand deden we veel meer boodschappen dan normaal en zat de meeste winst in het sparen van de koopzegels. Dat was deze maand weer een stuk minder. Ook wij merken dat alles duurder wordt en we hadden nog wel wat nieuwe zomerkleding nodig voor de vakantie en het warme weer. Zo kocht ik nog drie jurkjes. Weliswaar in de sale, maar toch. Ook voor de jongens shopten we nog wat zomerkleding in de sale, maar ook dat loopt op. Ik had graag gewild dat extra naar de spaarrekening te storten, maar dat is niet gelukt. Wat dan wel is gelukt?

 

Overzicht juli 2022

Oké, dan is het nu tijd om de balans op te maken…. *tromgeroffel*

Totaal naar de spaarrekening in juli 2022: €150,-

Totaal naar de spaarchallenge: €0,- omdat we wat achter de hand wilden houden voor de vakantie (hier lees je alles over onze 52 weken spaarchallenge).

Totaal naar de beleggingsrekening: €150,-

Saldo Peaks app: €177,04
Vorige maand was dat €152,16, dat betekent dat we er €24,88 bij hebben gespaard. Het gaat nog steeds niet zo lekker met onze beleggingen dus echt veel is dat niet.

Saldo spaarzegelboekjes Albert Heijn: €1,10, omdat we €364,- uit hebben laten keren voor de vakantie. Vorige maand was het saldo €268,10. Dat betekent dat we afgelopen maand in totaal €95,90 hebben gespaard als ik die €364,- aan hou. Met Albert Heijn Premium gaat dat lekker snel!

Totaal gespaard in juli 2022: €420,78

Ik had gehoopt dat het meer zou zijn, maar we willen ook genieten op vakantie. Hoe zag jullie maand eruit wat betreft sparen? Merken jullie ook dat je nu minder spaart vanwege de vakantie? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *