Home + Floris’ Outfits | Animal printjes en veel nieuwe kleertjes!

Floris’ Outfits | Animal printjes en veel nieuwe kleertjes!

Maatje 74 alweer. Floris is bijna 7 maanden en hij draagt nu maat 74. Nog een paar items in maat 68, maar daarna is het toch echt te klein. De afgelopen tijd heb ik van zijn nieuwe kleertjes leuke setjes gemaakt (al zeg ik het zelf haha) en hier foto’s van gemaakt. Misschien inspireert het je wel en anders zijn het gewoon schattige foto’s 😉 Je ziet nu veel animal printjes en ik heb voor Floris eerder al veel gekocht met de luipaardprint. Nu heb ik ook een broekje met een zebraprint, zo leuk!

Outfit #1 | Een spetter met een zebraprint

Kijk nou hoe lief dit is! Dit broekje en shirtje heb ik gekocht bij Baby & Peuterkleding. Ik was op slag verliefd op het broekje. Omdat het nog te fris is, deed ik onder het zwarte shirtje nog een grijs shirtje met lange mouwen.

Outfit # 2| Luipaardprint en streepjes, kan best!

Wat is het toch een lief, prachtig mannetje! Hier zie je zijn luipaardprint broekje die ik kocht bij H&M. Daarop draagt hij een te gek gestreept truitje dat ik ook kocht bij Baby & Peuterkleding. Ze hebben trouwens ook een webshop.

Outfit #3 | Printjes en kleurtjes combineren

Dit broekje is van Zara en kocht ik tweedehands op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. Gaaf toch?! Daarom draagt Floris een shirtje van Hema en een vestje van H&M. Het staat hem superleuk en het draagt lekker.

Outfit #4 | Budget outfit!

Dit is een outfit die ons nog geen tientje heeft gekost. Het broekje komt uit de nieuwe collectie van Zara. Het truitje is van nOeser en heb ik ook op de vrijmarkt gekocht. Er stond daar iemand met heel veel nOeser kleertjes en ik heb aardig wat bij haar gekocht, het was allemaal als nieuw! De schoentjes zijn overigens wat minder budget en zijn van Vingino.

Outfit #5 | Tommy!

Hoe schattig is dit shirtje van Tommy Hilfiger?! Deze kochten we vorig weekend in Wassenaar en oh, wat is ‘ie leuk! Bijna €25,- en dat is natuurlijk belachelijk voor een baby t-shirt, maar we vonden hem allebei zó gaaf dat we hem toch hebben gekocht. Voor Milan hadden we Levi’s shirtjes en een Levi’s petje gekocht, dus Floris kreeg dit nieuwe shirt. Het broekje is van Zara en het spijkerjasje is van River Island. Deze heb je misschien al voorbij zien komen bij de River Island outfits van Milan en Floris (klik), maar toen zat er nog een bontkraagje aan. Deze hebben we er nu natuurlijk afgehaald. Dit jasje past trouwens perfect bij deze retro collectie van Tommy Hilfiger (klik) waar ik eerder al over heb geschreven.

Dit waren weer een aantal van Floris’ outfits. Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *