Home + De te gekke nieuwe, retro jongenscollectie van Tommy Hilfiger!

De te gekke nieuwe, retro jongenscollectie van Tommy Hilfiger!

Dit herken je vast wel; je zit ’s avonds op de bank en scrolt langs wat webshops. Je ziet overal te gekke kinderkleding, maar je bestelt eigenlijk niets. Het is al leuk om gewoon even te kijken. Ik deed dat vrijdagavond en kwam opeens een te gekke nieuwe, retro jongenscollectie van Tommy Hilfiger tegen! Ik ging meteen aan de slag om deze collectie met jullie te delen!

Fan van Tommy Hilfiger

Ik ben al sinds de geboorte van Milan fan van Tommy Hilfiger. Ik vind de eenvoud gewoon heel mooi en het rood en donkerblauw staat hem erg goed. Ook shopte ik laatst veel Tommy Hilfiger tweedehands. Tommy kan altijd en is tijdloos.

Back to the 80’s

We zien steeds meer kledingtrend uit de 80’s en 90’s voorbij komen. Kijk maar naar de clip van ‘Finesse’ van Bruno Mars. Dat doet mij heel erg denken aan ‘The Fresh Prince of Bell Air’. De nieuwe collectie van Tommy Hilfiger gaat nog een jaar of tien terug naar 1985 en is echt ontzettend leuk!

Dit zijn mijn absolute favorieten en ik wil je allemaal!

Trend alert; de anorak jas!

Hebben jullie hem al gezien, de anorak jas? Dat is een jas zonder rits aan de voorkant en trek je dus over je hoofd aan. Ik zie veel tieners hier in de stad hem dragen van het merk Napapijri, maar die van Tommy is dus ook onwijs tof en wil ik heel graag voor Milan. Een nadeel is wel dat ik dan tig keer per dag zijn haar zou moeten doen denk ik…

Meerdere combinaties mogelijk

Ik vond deze collectie ook heel fijn omdat je meerdere combinaties kunt maken. Wanneer het wat kouder is draag je een polo onder de trui en wanneer het lekker warm is kan die trui uit. Op een wat frissere zomeravond trek je die trui vervolgens weer aan. Met of zonder bodywarmer, alles kan!

Ik heb deze collectie gespot bij Kixx Online en hoewel ik regelmatig met ze samenwerk is dit géén gesponsorde post. Ik schrijf dit artikel dan ook echt vanuit mijn eigen enthousiasme.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ciska
    25 maart 2018 / 09:42

    Dit merk is altijd mooi