Home + 15 x zo combineer de luipaardprint voor jongetjes!

15 x zo combineer de luipaardprint voor jongetjes!

Ik liet het laatst al zien in de shoplog; ik had lekker veel geshopt voor Floris waaronder verschillende items met de luipaardprint. Ik vertelde in de shoplog al dat ik ervoor zou zorgen dat Floris  niet de nieuwe Nel Veerkamp zou worden en ik denk dat dat goed gelukt is. Ik heb maar liefst 15 outfits bedacht met het luipaardbroekje, het shirtje of het truitje. Kijk je mee?

Outfit #1

Dit is het enige outfitje met de rode broek. Een lekkere joggingbroek met daarop het shirtje en een grijs vestje. Alles is van H&M. Als je wilt weten wat het kostte, ik plaats helemaal onderaan deze post de vlog met de shoplog en daar noem ik ook alle prijzen.

Outfit #2

Stoer en toch heel apart, zo zou ik deze outfit omschrijven. Het is misschien wel de meest basic outfit van alle 15. De slofjes passen er overigens echt perfect bij.

Outfit #3

Het truitje heb ik hier ingeruild voor het shirtje en daarop een stoer baseballvest van Z8. Zwart/wit past eigenlijk heel goed bij de luipaardprint!

Outfit #4

Als je het vestje vervangt voor dit spijkerjasje van Dutch Dream Denim ziet het er alweer heel anders uit. Ik vind dit bijvoorbeeld erg leuk voor het voorjaar. Bodywarmer erover en lekker naar buiten!

Outfit #5

Als het iets stoerder en losser mag, kun je het spijkerbroekje vervangen voor dit joggingbroekje met de witte streep aan de zijkant. Zoals ik al zei kan zwart/wit echt prima bij de print en dit zit soms ook veel lekkerder dan een spijkerbroekje, hoe soepel die soms ook zijn.

Outfit #6

Dit is voor mij het ideale pakje voor in huis. Het zit lekker en als je de deur uit moet is dit nog steeds een prima outfit waardoor je je kind niet om hoeft te kleden. Ideaal voor een lazy sunday.

Outfit #7

Als ik deze outfit zie krijg ik meteen zin in het voorjaar! Ook dit er zo één waarbij ik denk, boywarmer aan en gaan! Lekker een lange wandeling maken in het zonnetje. Het broekje staat Floris trouwens echt heel leuk.

Outfit #8

Wat ik leuk vind aan deze outfit is dat het grijs van het vest terug komt in de letters van het broekje waardoor de print helemaal niet meer zo opvalt. Het zijn allemaal leuke details die deze outfit maken.

Outfit #9

Ik zei toch dat het gele broekje zo leuk stond bij Floris? Kijk nou even hoe schattig! Zeker met die slofjes eronder! Deze dag heeft hij niet het spijkerjasje erbij gedragen, maar dan nog stond het echt enorm leuk!

Outfit #10

Je kunt het truitje ook op het grijze broekje dragen en in het voorjaar hoef je geen jasje aan te doen, maar is dit vestje van Z8 ook helemaal prima!

Outfit #11

Deze is voor de wat gewaagdere types, maar ik vind het heel erg leuk. Dit is de eerste outfit met het broekje. Doet mij een beetje denken aan een rockband of zo haha.

Outfit #12

Hoe cool is dit setje?! Hier combineerde ik het broekje met een truitje van Z8 en het spijkerjasje dat je eerder al zag. Dit is toch gaaf?!

Outfit #13

Lekker simpel, maar wel heel erg gaaf. Dit truitje is van Beebielove en kocht ik laatst in de uitverkoop en ik ben er zó blij mee!

Outfit #14

Oké, van deze combinatie moet je houden, maar ik vind het wat betreft kleuren zeker goed kunnen! Het truitje is overigens van HEMA en razend populair.

Outfit #15

Dit setje heeft Floris al een keer aan gehad en hoewel het een redelijk makkelijke combinatie is stond het hem onwijs goed. Toffe slofjes eronder en hup, de kinderwagen in!

Dit waren de 15 outfitjes van Floris met de luipaardprint. Wat vind je ervan? Vind je het net zo tof als ik of hoeft het van jou echt niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

En wil je weten wat alles kostte? Bekijk dan de shoplog hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Samantha
  3 maart 2018 / 09:58

  Jaaaaa zo leuk ? helaas staat dat truitje niet meer op de site en ik kom ook niet in de winkel. Wel een legging en t-shirt op de site, misschien dat shirtje voor straks in de zomer

  • 3 maart 2018 / 10:03

   Wat jammer, want dat truitje is zó fijn! Legging is ook echt een aanrader net als het shirtje, ik zou ze bestellen 😉

 2. Christine
  5 maart 2018 / 08:55

  Leuk zeg, met zwart, rood en spijker! Grijs, groen en okergeel had ik niet zo snel verzonnen.. inspirerend!
  Die slofjes, waar zijn die eigenlijk van? Kan me niet herinneren die in de shoplog gezien te hebben..

  • 11 maart 2018 / 09:33

   Nee klopt, die slofjes heb ik van mijn zus gekregen toen ik net zwanger was, maar ze zijn te koop bij Heb ik Via in de stad 😉

   • Christine
    12 maart 2018 / 09:50

    Hey, daar heb je die leuke winkel weer!! Bedankt voor de tip 😉

    • 13 maart 2018 / 07:19

     Haha, inderdaad! Je zou bijna denken dat ik aandelen heb in die winkel 😉