Home + Feest! | Dit is mijn 1000e blogpost!

Feest! | Dit is mijn 1000e blogpost!

Een paar weken terug zag ik opeens dat ik de 1000 blogjes wel heel snel zou naderen en vandaag is het dan eindelijk zo ver: dit is gewoon de 1000e! Als ik zou uit moeten rekenen hoeveel uur dat zijn zou ik waarschijnlijk schrikken, maar het voelt helemaal niet als werk of een hele prestatie. Dit is wat ik het liefste doe en daarom wil ik er vandaag wel even bij stil staan, want 1000 blogs schrijven is niet niks en wat is er veel gebeurd. Daarom vandaag mijn blog hoogtepunten!

Ik kijk hierbij ook naar het afgelopen jaar, want ook in dit jaar is er ontzettend veel gebeurd en dat allemaal dankzij een idee van een paar jaar geleden…

A trip down memory lane

Ik begon zo’n drie jaar geleden met bloggen als verlengstuk voor mijn webshop. Gewoon een kijkje achter de schermen bij het runnen van een webshop. Ik vond het leuk en ging steeds persoonlijker bloggen en wilde het professioneler aanpakken. In no time was www.mariscakenter.nl geboren dat was het begin van deze blog. In 2015 werd deze domeinnaam vervangen voor Mamablogger en de rest is geschiedenis 😉

Van 1000 unieke bezoekers per maand (dat vond ik al een hele mijlpaal), ging ik naar 5000, naar 10.000, naar 20.000 en nu zit ik op ruim 27.000 unieke bezoekers per maand! Hier ben ik ontzettend blij mee en ik hoop volgend jaar rond deze tijd zo’n 35.000 unieke bezoekers per maand te hebben. Lijkt een kleine groei, maar gezien het aantal mamabloggers in Nederland is dat wel een reële verwachting. Er zijn er immers heel veel. Verder moet het ook stabiel zijn en en blijven. Niet de ene maand op 15.000 zitten en de maand erop weer op 25.000.

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat iedere blog met plezier is geschreven en dat ik hoop dat er nog minstens 1000 bij komen!

Hoogtepunten als blogger

Nogmaals, bloggers “krijgen” dan misschien wel leuke spulletjes etc., maar hier moeten we gewoon heel hard voor werken. Er is namelijk geen enkel weldenkend bedrijf dat zomaar iets weggeeft omdat ze je zo aardig vinden. Daar moet wel iets tegenover staan. Zo simpel is dat. Toch voelt het allemaal wel als krijgen, omdat je beloond wordt voor iets wat je heel graag doet. Het zijn de kersen op de taart en het is teveel om allemaal op te noemen, daarom vandaag de echte hoogtepunten die mij altijd bij zullen blijven.

Cadeautjes

De iPad die ik van Netflix kreeg was echt iets waar ik nog steeds van onder de indruk ben. Ik gebruik hem overigens nog dagelijks en ben er zo ontzettend blij mee!

We hebben twee keer een nieuwe fiets gekregen voor Milan. Net toen hij te groot werd voor de eerste, kregen we een mail of we er weer één uit wilden zoeken. Dat wilden we natuurlijk wel, wauw!

De buggy van Thule was ook zo gaaf. Deze mochten we reviewen. Wat een fijne buggy is dat!

Van Stokke® kregen we twee keer een kinderstoel. We hebben een Tripp Trapp en een Steps gekregen, daar kan je toch niet anders dan blij mee zijn?!

Ook hebben we laatst nog een kinderbed en speelgoedkist voor Milans nieuwe kamer mogen ontvangen, echt bizar!

Dit zijn de eerste dingen die ik mij bedenk, maar we zijn ontzettend blij met alles en letten er ook op dat iets ook echt bij ons past en we het goed kunnen gebruiken.

Ervaringen en uitjes

Een van de tofste ervaringen was dat Milan en ik onszelf 3D mochten laten printen. En dan mocht ik ook nog 3D prints verloten. Wat een gave actie was dat! Mijn moeder ging mee en mocht zichzelf ook gewoon laten printen. En dat is het fijne ervan, we kunnen dit wel delen met anderen en mensen in onze omgeving ook blij maken met dingen.

Ik zit voor Netflix in het Nederlandse StreamTeam en die uitjes zijn altijd een hele happening. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ons als bloggers. Ik vergeet nooit meer die avond in Amsterdam. Ik werd gewoon thuis opgehaald met een taxi en weer thuis gebracht. Ik wist niet wat me overkwam haha.

Verder zijn alle uitjes leuk en heeft Milan dankzij Mamablogger al heel veel unieke en gave dingen mee mogen maken. Hij is op heel toffe plekken geweest en het voelt gewoon goed om hem dat mee te kunnen geven. Ik vertel er wel altijd bij dat hij bevoorrecht is en dit niet normaal is.

Persreisjes

Dit jaar mochten we voor het eerst kennismaken met het fenomeen persreisjes. We zijn zelfs naar Luxemburg geweest!

Bij een ander persreisje mochten we mijn ouders meenemen. Zij passen veel op Milan en niets is hen teveel. Op deze manier kan ik iets terug doen voor hen en maken we weer mooie herinneringen.

En nu?

Ga ik gewoon door! Ik hoop nog veel meer leuke dingen mee te mogen maken en dit zijn de lichtpuntjes die ons door moeilijke momenten heen hebben gesleept. Ik denk ook dat de blog ervoor heeft gezorgd dat we altijd positief konden blijven. Het deed ons beseffen dat we ook zoveel hebben om dankbaar voor te zijn. En we maken dit allemaal samen mee, daar gaat het om!

Eigen Mamablogger.nl notitieboekjes!

Ter ere van de 1000e blogpost zijn er nu zelfs Mamablogger notitieboekjes! Er is een beperkte oplage, maar wat zijn ze leuk geworden. Ik heb gewoon mijn eigen notitieboekjes! Ik heb zelf de kleur en de opdruk gekozen en vind ze zo gaaf geworden. Drukbedrijf heeft ze voor mij gemaakt en ik ben ze er heel dankbaar voor.

Ben jij nu een trouwe lezer van Mamablogger en wil jij zo’n notitieboekje ter ere van de 1000e blog? Laat hieronder een reactie achter achter en wie weet stuur ik er volgende week eentje naar je op!

Tot slot wil ik jullie onwijs bedanken en ik hoop dat jullie er bij de volgende 1000 ook gewoon weer bij zijn!

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 Reacties

 1. Nathalie
  28 november 2016 / 08:46

  Gefeliciteerd met je 1000ste blog.
  Ik hoop dat er nog velen vogen want ik lees ze allemaal! !!

 2. Elziena v.d. Meer
  28 november 2016 / 09:12

  Gefeliciteerd 1000 alweer !!!

  Vind het altijd een verademing om te lezen dat jij het ook allemaal zo meemaakt met je gezin/zoon.
  Altijd die handige tips met de kleding want tegenwoordig is er nog al wat te koop maar, je wilt wel dat het leuk staat en een beetje betaalbaar ?

  Ga zo door ?

 3. mama
  28 november 2016 / 09:38

  Gefeliciteerd maris we zijn trots op je kusss

 4. Loes van der kleij
  28 november 2016 / 09:39

  Beste Mamablogger

  Ik volg je nu een tijdje en vind dat je leuke tips geeft !
  Gefeliciteerd met je 1000ste vlog en dat er nog maar heel veel mogen volgen….

 5. Jennifer Nijbroek
  28 november 2016 / 09:42

  Gefeliciteerd!! Wat een mijlpaal weer.
  Ga zo door en geniet van alle mooie dingen! Dan genieten wij mee 🙂
  Liefs Jennifer

 6. 28 november 2016 / 09:55

  Gefeliciteerd! En ik zou het notitieboekje wel willen winnen ☺️

 7. 28 november 2016 / 10:01

  Wat veel!! Gefeliciteerd! Tijd voor een taartje vind je niet?? 😉
  En super gave notitie boekjes,, moet ik ook maar eens naar kijken, want ik ga als een malle door alle notitieboeken heen 😮
  Op naar de 35,000 !

 8. Martine
  28 november 2016 / 10:14

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Elke dag lees ik met plezier je blogs.

 9. Marie Louise
  28 november 2016 / 10:15

  Jeetje 1000 alweer, en wat gaat dat snel. Weet nog dat je startte, al moet ik zeggen dat ik het ook wel jammer vind dat je inmiddels door de drukte van de blog gestopt bent met je Queenc.nl; daar had je toch ook vaak leuke dingen!
  Wens je heel veel succes met de volgende 1000, maar dat komt vast goed.
  En zo’n leuk item om te winnen, eens niet voor de kinderen, daar doe ik graag aan mee!

 10. 28 november 2016 / 10:20

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal zeg. Ik wens je nog vele plezierige bloguren toe!

 11. Sandra
  28 november 2016 / 10:25

  Gefeliciteerd… met deze mijlpaal.. ga zo door het leest lekker en heerlijke tips

 12. 28 november 2016 / 11:36

  Wauw! 1000. Gefeliciteerd! En met recht een mijlpaal. Nu op naar de volgende 1000 met net zo veel plezier!

 13. yvonne
  28 november 2016 / 14:15

  Gefeliciteerd!
  Ik lees je blog graag. Dus ga zo door!

 14. Adri Noorlander
  28 november 2016 / 20:35

  Gefeliciteerd Marisca,1000 alweer.
  Ik weet nog goed hoe je bij ons kwam werken,en wat ben je “gegroeid”in die jaren die volgden.
  Je blogs zijn ontzettend leuk om te lezen en ook de tips die je daar vaak in geeft zijn super.
  Ik zou zeggen,op naar de volgende 1000, ik ben en blijf fan, al is het alleen al om af en toe te horen hoe het met jullie gaat.
  Liefs,
  Adri

 15. 28 november 2016 / 22:02

  Wat gaaf! Gefeliciteerd en de hoogtepunten die je noemt zijn inderdaad ontzettend mooi. Fijn om je zoontje dit mee te kunnen geven

 16. Esmee
  28 november 2016 / 22:08

  HI Marisca, ik ben fan! Door je toegankelijke en persoonlijke manier van schrijven voelt het echt alsof ik je ken. Ik vind het heel leuk dat je blog zo veelzijdig is: van shoppen tot werk, van kinderfeestjes tot vlogs. Ik vind ze allemaal even leuk. En ik ben ook blij met je kledingpakketten die je soms verkoopt, Pep is vooral blij met z’n vissenbroek 🙂

  Zou heel graag een notitieboekje winnen, ik kan er absoluut niet zonder! Liefs, Esmee

 17. Fam Andel
  28 november 2016 / 22:13

  Wauw! 1000.. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je mag trots op jezelf zijn want je hebt het wel volgehouden! Ik wens je nog heel veel plezierige bloguurtjes! Groetjes ?