Home + Review| De Stokke Tripp Trapp

Review| De Stokke Tripp Trapp

Wie kent de Stokke Tripp Trapp niet? Ik denk dat er geen enkele ouder is die deze stoel nog nooit heeft gezien. Wij kenden hem natuurlijk ook. Sterker nog, toen ik zwanger was van Milan stond deze hoog op mijn wishlist, maar helaas paste hij toen niet in ons budget. Dat was natuurlijk niet anders, maar jammer vonden we het wel, want het leek ons zo’n praktische stoel.

In de jaren erna hebben we er ook regelmatig naar gekeken, want ja, het is tenslotte een meegroeistoel. Op een gegeven moment werd het onpraktisch. Milan was namelijk te groot voor in de kinderstoel die we op dat moment hadden, maar mee eten aan tafel op onze eethoekstoelen was het ook net niet, want die waren weer te laag hoor hem. Vervolgens ging hij dan op een kussen zitten om toch normaal aan tafel te kunnen zitten, maar ook dat zat niet altijd even lekker.

Kortom, achteraf gezien hadden we beter toch een Tripp Trapp kunnen kopen…

Maar toen kwam ik in contact met Stokke en kreeg ik een Tripp Trapp thuis! Nog steeds geen overbodige luxe met Milan en zijn LEGO tafel en kinderen van vriendinnen die regelmatig even langskomen en soms ook mee eten. Ook die kinderen variëren in leeftijd dus dan is het handig we hem even snel kunnen verhogen of de baby set erop kunnen zetten.

Ik had de Stokke Tripp Trapp dus jarenlang op mijn lijstje staan als de ideale stoel en dan kan het haast alleen maar tegenvallen toch?

Nee hoor, niets is minder waar! Ik koos voor aqua, omdat ik zelf gek ben op de kleur mint en ik was verliefd 😉 Patrick heeft hem vervolgens in elkaar gezet en Milan was er inderdaad erg blij mee voor aan zijn LEGO tafel. En wij ook, want we hebben geen heen en weer geschuif meer met stoelen en de hoogte is ook beter.

De baby set is vooral praktisch en kwam ook meen goed uit, want mijn lieve buurvrouw kwam even langs met haar zoontje dus die kon hem meteen even uitproberen. Ook zij was enthousiast dus dat bevestigde eigenlijk alleen maar wat wij al die tijd al dachten.

Dus nee, hij viel absoluut niet tegen en we zijn er heel erg blij mee! Het is de investering dubbel en dwars waard, want hij kan op den duur zelfs nog gebruikt worden als bureaustoel bijvoorbeeld.

Kortom, hij is praktisch, past in ieder interieur, is duurzaam, veilig én is heel makkelijk schoon te maken! Heb jij een Stokke Tripp Trapp? En hoe bevalt hij jullie? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 12 december 2015 / 08:24

  Die staat/stond ook hoog op mijn lijstje. Ik heb nu van Ikea 2 kinderstoelen, zijn ook heel erg fijn. Maar als ik ooit nog een derde kindje verwacht dan ga ik zeker voor de stokke stoel.

 2. Addie maar je mag me ook Danielle noemen
  12 december 2015 / 10:45

  Handig hoor ! Die wil ik ook wel winnen

 3. Marieke
  12 december 2015 / 11:07

  11 jaar geleden kocht ik een Tripp Trapp stoel in de kleur limegroen… (Jaaaa, toen was doe kleur hot!!) Mijn 2 dochters hebben er destijds optimaal gebruik van gemaakt. Nu 11 jaar later dus, krijgt de stoel een opknapbeurt…hij wordt wit geschilderd door opa (past beter bij mijn interieur 😉 ) Want mijn derde dochter is geboren en ik hoop dat zij net zoveel plezier van de stoel gaat krijgen als haar oudere zussen. Ik moet alleen nog even op pad voor de babyset. Die was er toen nog niet. Die heb ik destijds wel gemist moet ik zeggen. We hadden vaak een baby die “scheef in de bocht” hing 😉 We losten dat toen op met 2 handdoeken ter ondersteuning. Maar gelukkig is dat probleem nu opgelost! Binnenkort laat ik mooie hoezen maken voor een comfortabele zit en klaar zijn we voor de komende jaren!

 4. 12 december 2015 / 11:25

  Wat een gave kleurtjes! Stiekem staat hij hier ook op het verlanglijstje. Ideaal ding

 5. Rebecca
  13 december 2015 / 17:43

  Ooohw ik heb een ikea stoel, fijn ding maar die kan je niet aanschuiven.
  Ik wil ook een Stokke, maar ze zijn zo duur 🙁