Home + Verslag van Het Club van Sinterklaasfeest!

Verslag van Het Club van Sinterklaasfeest!

Gisteren mochten we op uitnodiging van Sinterklaas naar Het Club van Sinterklaasfeest in Ahoy in Rotterdam. We keken er al weken naar uit en Milan vooral. Gisteren was het dan eindelijk zo ver en gingen we rond een uurtje of 12 richting Ahoy.

We wonen vlakbij Rotterdam, maar we wilden toch op tijd weg en dat was maar goed uit. Het was erg druk rondom Ahoy (er zit ook een groot winkelcentrum met een Primark waar nu veel inkopen werden gedaan) en het was erg druk bij Ahoy zelf. Uiteindelijk zaten we zo’n 10 minuten voor aanvang pas op onze stoelen.

We hadden heel goede plekken, maar het viel mij op dat eigenlijk iedereen goed rondom het podium zat. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand een slechte plek kon hebben. Dat was dus heel goed geregeld voor alle kinderen. Nog voor het begon liepen er Pieten door het publiek om kruidnoten uit te delen aan de kinderen en om op de foto te gaan.

De show begon met One Two Trio die liedjes zongen en daarna kwam de Club van Sinterklaas! Alle bekende Pieten waren er: Test Piet, Prof Piet, Hoge Hoogte Piet, Dans Piet, Coole Piet, Muziek Piet etc. Alle Pieten dus uit de film én waarvan je de afleveringen nu kunt volgen via Facebook en YouTube.

Het grote wachten was daarna op Sinterklaas, maar hij belde al snel. Hij stond namelijk met Amerigo op de parkeerplaats van Ahoy en wilde naar binnen. Test Piet moest daarom even de deur open doen. We hadden het niet verwacht, maar…

…Sinterklaas kwam met zijn paard zo de zaal binnen! Milan vond het geweldig!

Hoe lang duurde het feest?

Het feest duurde zo’n 75 minuten en dat is voor kinderen meer dan prima. Het is allemaal al zo spannend en er is zoveel te zien dat dat ook echt prima was.

Voor Milan daarentegen had het wel langer mogen duren, want hij vond het geweldig. En zal ik je wat vertellen? Wij ook! Dit was echt een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest! De show was leuk, er zat snelheid in en het was grappig. Kinderen werden erbij betrokken en kregen ook de ruimte om lekker te dansen en te springen.

We hebben er echt van genoten! Misschien zijn er nog kaartjes voor vanmiddag en anders is het echt een aanrader voor volgend jaar!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Martine
    27 november 2016 / 10:24

    Leuk hé, mijn dochters zijn er 2 jaar geleden ook geweest en hebben het er nu nog steeds over!