Home + DIY | Onvergetelijke en opvallende visitekaartjes

DIY | Onvergetelijke en opvallende visitekaartjes

Veel moeders hebben een eigen onderneming. Of je nu blogger/vlogger bent of iets heel anders doet, ondernemen is natuurlijk heel goed te combineren met je gezin. Ondernemen is hard werken, maar als je doet wat je het allerliefste doet, voelt het natuurlijk niet als werk. Voor iedere onderneming heb je visitekaartjes nodig. Mijn visitekaartjes heb ik al eens gedeeld (klik!), maar toen ik onlangs naar een beurs ging heb ik deze toch weer in een nieuw, opvallend jasje gestoken!

Hoe opvallender, hoe beter

Tenminste, dat is mijn motto. Het hoeft niet heel uitbundig, maar ik wil dat mijn kaartje uitstraalt dat ik creatief ben, ergens moeite voor doe en dat net iets anders probeer te doen dan een ander. Of dat altijd lukt is nog maar de vraag, maar ik doe mijn best 😉 Ik wil dat mijn visitekaartje blijft hangen en en er daardoor eerder/vaker aan mij en Mamablogger wordt gedacht.

Natuurlijk weet ik niet of dat ook daadwerkelijk het geval is, maar ik heb de reacties gepeild op die beurs en iedereen zei uit zichzelf dat ik het zo leuk had gedaan. Beleefdheid of niet, vergeten doen ze hem (en mij dus) ook niet meer. En dat terwijl het idee heel simpel en goedkoop is…

Een visitekaartje hoeft niet duur te zijn

Ik koop papieren cadeaulabels en daar stempel ik mijn gegevens op. Dat is op zich al leuk genoeg vind ik, maar voor deze beurs had ik de labels/kaartjes in een plastic kaartenzakje gedaan (bij Wibra voor €1,- per 50 stuks) en er confetti in gedaan.

Als je de zakjes zo klein mogelijk dichtplakt is het kaartje ook niet zo groot om te geven. Misschien vind je het wel hartstikke hysterisch en veel te druk en dat kan, want smaken verschillen. Mijn idee is juist om op deze manier op te vallen en iets anders dan anders te doen. Daar hou ik wel van haha.

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments  hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties