Home + Weekendtip | Mooie gezinsfoto’s maken in het Bloesempark!

Weekendtip | Mooie gezinsfoto’s maken in het Bloesempark!

Twee jaar geleden zijn we met zijn drietjes in het Bloesempark in het Amsterdamse bos geweest. Ik vond het fantastisch! Ik had er vorig jaar graag buikfoto’s gemaakt, maar ik was toen nog niet zo lang zwanger dus die buik was nog helemaal niet zo aanwezig. Ik nam mij voor om dit jaar met zijn viertjes foto’s te maken en dus hield ik de Facebookpagina van het Amsterdamse bos al een tijdje nauwlettend in de gaten. Afgelopen weekend was het eerste weekend dat de bomen in bloei stonden en wij gingen erheen voor mooie foto’s. Komend weekend wordt het ook prachtig weer dus mocht je nog niks gepland hebben zou ik zeker even kijken naar onze foto’s…

Het Bloesempark in het Amsterdamse Bos

In het Amsterdamse Bos, sowieso een aanrader, alleen al vanwege de geitenboerderij (klik), vind je het Bloesempark. Hier staan 400 Japanse kersenbloesem bomen die dus ongeveer twee weken per jaar bloeien. Mensen komen er niet alleen om foto’s te maken, maar het is ook een hele fijne plek voor een picknick en om even te rusten tijdens het hardlopen of wandelen.

Als de bomen in bloei staan is het bijna sprookjesachtig, zo mooi en dat zorgt natuurlijk voor een hele hoop bezoekers. Wij zijn daarom ook vroeg weg gegaan van huis en waren er rond 10.00 uur. Lekker rustig en daardoor hadden we alle tijd om mooie foto’s te maken. Gezinsfoto’s die je eigenlijk zelden maakt.

Patrick en de jongens

Mooi hè? Ik ben zo blij met deze foto’s! Het gebeurt niet zo vaak dat Patrick op de foto wilt, dus ik moest van de gelegenheid gebruik maken haha.

Milan en Floris

Wat zijn ze toch leuk hè? Ik ben zo ontzettend gek op deze twee jongetjes! Als zij lachen, lach ik ook en gelukkig wordt er heel wat af gelachen. Dit zijn de meest waardevolle foto’s en ik hoop dat ze deze later met plezier terug zullen kijken samen.

Ik met mijn kleine jongetjes

Misschien worden jullie de foto’s al zat, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. En daarom heb ik nog foto’s van Patrick en mij samen. Eindelijk!

Dit waren ze! Mocht je dus nog niets te doen hebben dit weekend, spring dan met het gezin in een auto voor een heerlijk dagje Amsterdamse Bos. Toffe foto’s maken in het Bloesempark en op de geitenboerderij. Lekker lunchen op de boerderij, stukje wandelen en de dag kan niet meer stuk.

Wat vinden jullie van de foto’s? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  13 april 2018 / 08:31

  Echt prachtig! De omgeving en de foto’s van jullie 😉
  Misschien volgend weekend, dit weekend is al vol..

  • 13 april 2018 / 19:09

   Dankjewel! Ik hoop dat ze volgende week nog in bloei staan. Meestal maar 10-14 dagen…